Leszel a pasim?
Figyelt kérdés
Kapcsolatot akarok, légy az enyém. Azt akarom hogy szeress.2013. jún. 6. 21:17
21/31 anonim válasza:
egy képet dobhatnál, utána megbeszéljük :D
22/31 anonim válasza:
Bánhatod a palacsinta recept tuti jó, de most már nem igazán érdekelsz a válaszaid alapján. Sok szerencsét a kereséshez.
23/31 dani900 válasza:
A kérdésre a válaszom: mivel annyit tudok rólad, mint a vénusz légkörének pontos összetételéről, nem.
24/31 A kérdező kommentje:
ne adjátok fel :(
2013. jún. 6. 23:43
26/31 dani900 válasza:
Mennyivel egyszerűbben irányít egy nő férfiakat, mint fordítva, hihetetlen. Ha valaki azt írja, "leszel a csajom?"
akkor örül, ha egyáltalán valaki válaszol, de általában az is csak hülyeségeket ír, egy csajszi meg annyi pasit szed össze, amennyit elbír, minden "kiéhezett kanos férfiállat" ott lohol a nyakába.
Ezek csak tények, de érdekes dolog akkor is.
Úgyhogy arra jutottam, hogy igazából a nő dönt mindig, sosem a faszi, miközben mi nevezzük magunkat az erősebb nemnek, a "gyengébbik" simán irányít a far... akarom mondani az orrunknál fogva.
27/31 anonim válasza:
ez nem csaj hanem egy szórakozó transzfesztita valószín :D kezdjük ott :D az nagyobb baj h itt ismerkednének az emberek......meg hogy hiszékenyek.
28/31 dani900 válasza:
Végül is lényegtelen, hogy ő mi, de attól még igaz, amit írtam, legalább is szerintem.
29/31 A kérdező kommentje:
Nem kamuzok.
2013. jún. 7. 09:08
30/31 A kérdező kommentje:
20/L/Budapest
2013. jún. 7. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!