Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk a pasim vagy még nem érett még?
Figyelt kérdés
Lassan egy éve vagyunk egyutt a párommal,nekem már nem a bulizás a fonotos hanem egy osszebujos hétvége,de o meg állandoan menne valamerre.aludni meg soha nem akar nálam.eljon olyan 5 orára aztán ennyi.aztis soha nem romantikával toltjuk.egymásnak kéne esnunk mikor meglátjuk egymást,de neki 2 puszi elég,aztán jol van.kicsit félénk is.kezdeményezzek én,vagy mit tegyek?vagy még nem érett meg egy komoly kapcsolatra?viszont néha meg a jovot tervezi velem.egyébként mind ketten 22 évesek vagyunk.elore is koszonom a segítséget!2013. jún. 2. 11:19
2/8 A kérdező kommentje:
egyszer volt az is,mert még szuz volt.már ettol turelmesebb nemtudok lenni.
2013. jún. 2. 11:23
3/8 anonim válasza:
22 éves és egy év alatt egyszer feküdtetek le? Ojjajj..
4/8 anonim válasza:
Az nagyon kevés,valóban félénk lehet.Mi férfiak biztosan nem érnénk be évi egy együttléttel,ahogyan a lányok se csak ők nem beszélnek annyit róla.Szerintem vedd kezedbe az irányítás az a fiú másképpen nem lesz igazi férfi,aztán vagy elmenekül vagy beletanul a valódi férfi szerepbe.Az nem normális ,hogy egy 22 éves fiatalember nem döngeti meg akár naponta a barátnőjét.
5/8 A kérdező kommentje:
én is ezt mondom.annyira fél valamitol vagy nemtudom.probáltam turelmes lenni,de már kezdek betelni vele.
2013. jún. 2. 11:32
6/8 A kérdező kommentje:
koszonom a választ,ezt megfogadom!
2013. jún. 2. 11:34
7/8 anonim válasza:
Amikor együtt voltatok akkor nem volt valamilyen negatív élménye,például nem volt merevedési problémája vagy esetleg gyorsan elélvezett?Mert ez kiválthatja nála azt ,hogy fél az újabb kudarctól és ezért hárít.
8/8 A kérdező kommentje:
nem,nem volt semmi ilyesmi,csak szerintem az hogy alkohol hatása alatt tortént az egész.
2013. jún. 2. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!