Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félénk a pasim vagy még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félénk a pasim vagy még nem érett még?

Figyelt kérdés
Lassan egy éve vagyunk egyutt a párommal,nekem már nem a bulizás a fonotos hanem egy osszebujos hétvége,de o meg állandoan menne valamerre.aludni meg soha nem akar nálam.eljon olyan 5 orára aztán ennyi.aztis soha nem romantikával toltjuk.egymásnak kéne esnunk mikor meglátjuk egymást,de neki 2 puszi elég,aztán jol van.kicsit félénk is.kezdeményezzek én,vagy mit tegyek?vagy még nem érett meg egy komoly kapcsolatra?viszont néha meg a jovot tervezi velem.egyébként mind ketten 22 évesek vagyunk.elore is koszonom a segítséget!
2013. jún. 2. 11:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Szex se volt még?
2013. jún. 2. 11:21
 2/8 A kérdező kommentje:
egyszer volt az is,mert még szuz volt.már ettol turelmesebb nemtudok lenni.
2013. jún. 2. 11:23
 3/8 anonim ***** válasza:
22 éves és egy év alatt egyszer feküdtetek le? Ojjajj..
2013. jún. 2. 11:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Az nagyon kevés,valóban félénk lehet.Mi férfiak biztosan nem érnénk be évi egy együttléttel,ahogyan a lányok se csak ők nem beszélnek annyit róla.Szerintem vedd kezedbe az irányítás az a fiú másképpen nem lesz igazi férfi,aztán vagy elmenekül vagy beletanul a valódi férfi szerepbe.Az nem normális ,hogy egy 22 éves fiatalember nem döngeti meg akár naponta a barátnőjét.
2013. jún. 2. 11:31
 5/8 A kérdező kommentje:
én is ezt mondom.annyira fél valamitol vagy nemtudom.probáltam turelmes lenni,de már kezdek betelni vele.
2013. jún. 2. 11:32
 6/8 A kérdező kommentje:
koszonom a választ,ezt megfogadom!
2013. jún. 2. 11:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Amikor együtt voltatok akkor nem volt valamilyen negatív élménye,például nem volt merevedési problémája vagy esetleg gyorsan elélvezett?Mert ez kiválthatja nála azt ,hogy fél az újabb kudarctól és ezért hárít.
2013. jún. 2. 11:46
 8/8 A kérdező kommentje:
nem,nem volt semmi ilyesmi,csak szerintem az hogy alkohol hatása alatt tortént az egész.
2013. jún. 2. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!