Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Leszel a pasim?

Leszel a pasim?

Figyelt kérdés
Kapcsolatot akarok, légy az enyém. Azt akarom hogy szeress.
2013. jún. 6. 21:17
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Mondjuk, a korodhollakszmizu helyett egy jó palacsinta recept, vagy Csecsenföld pontos lakossága. ennyi, de ne én mondjam már meg.
2013. jún. 6. 21:28
 12/31 A kérdező kommentje:
Nincs motorcsónakom :( úszott a dolog köztünk? :(
2013. jún. 6. 21:29
 13/31 anonim ***** válasza:
Beszéljünk az anyagiakról XD
2013. jún. 6. 21:32
 14/31 anonim ***** válasza:

nekem nagyon szimpatikus hölgy vagy..egy egyszerű lány vagy de én királynővé tennélek.Minden percben együtt <3 ..fényed nélkül szürke vagyok és elveszett....:/ világíts rám és a szívemre :)

engem nem érdekel az a szar csónak ;)nekem elég ha pénzed van :DD

2013. jún. 6. 21:33
 15/31 anonim ***** válasza:
Adok egy jó palacsinta receptet, ha elmondod a 3 alapkérdésre a választ priviben.
2013. jún. 6. 21:34
 16/31 A kérdező kommentje:
Nem rendelkezem anyagiakkal, a hozományom egy régi audi 100-as darabokra szedve. Ezt el is felejtettem írni, fontos pedig.
2013. jún. 6. 21:35
 17/31 anonim ***** válasza:

#12:

Nem úszott, mert nekem van! ;)

HV:

5 tojás

5 dkg vaj, vagy Rama,

5 dkg cukor

5 dkg liszt

3 dl tej

a sütéshez:

olaj

az ízesítéshez:

citromhéjas, vaníliás porcukor.

A tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral és a vajjal. Fölengedjük tejjel, beletesszük a lisztet, s végül a kemény habbá vert tojásfehérjét. A jól kivajazott palacsintasütőre kisujjnyi vastag réteget öntünk belőle, és egyik oldalát gyengén megsütjük úgy, hogy fölül majdnem híg maradjon. Vigyázva tálra csúsztatjuk, és meghintjük citromhéjas, vaníliás porcukorral. Ezt egymás után ötször megismételjük. A legfelsőre nem hintünk cukrot. Amikor mind az öt palacsinta egymás tetején van, forró sütőben néhány percig pirítjuk.

Akárcsak a tortát, cikkekre vágva tálaljuk.

2013. jún. 6. 21:37
 18/31 anonim ***** válasza:
addig tetszett hogy AUDI.
2013. jún. 6. 21:41
 19/31 A kérdező kommentje:
Ez tuti jó? Nem mondom meg nem vagy érdekes. Egy már előtted kitalált kérdésre válaszoltál. Nem voltál kreatív, egy birka és még irányítani is akarsz. Nem jó nem jó. Nézzed tovább a tévét.
2013. jún. 6. 21:42
 20/31 anonim ***** válasza:

Jaaa, lemaradt:1 360 253.

Az AUDI-t meg összerakjuk babám! ;)

2013. jún. 6. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!