Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elérni, hogy a pasim szakítson velem?
nincs szükségem okoskodó, lekezelő kommentekre. Megcsalni nem akarom. röviden: első kapcsolatom, 3 éves. Kezdetek óta ő a dominánsabb fél, bábjaként érzem magamat. Amikor vita van (nagyon szereti ezeket kirobbantani), felemeli a hangját, lekezelő hangja van, érzelmileg zsarol, aminek az lesz a vége, hogy "oké, legyen úgy, ahogy akarod." Nem merek szakítani, mert félek attól, hogy rossz lesz neki, félek magamtól is, hogy mi lesz velem ezután. Attól is félek, ahogy ő lereagálja: mi lesz, ha ráncigál, ordít velem. Sokszor kedvtelen is vagyok mellette, az évek során elhidegültem tőle.
Köszi a válaszokat,
19L
Pedig, ha ő dob ki, attól nem lesz jobb... Pláne, ha te hozod össze... Elég suttyó, de legrosszabb esetben zargasd el sms-ben, vagy fb-n. Ugyanakkor NAGYON gondolod át, mert szerintem azért el lehet ezt intézni személyesen is. Ha félsz tőle, kérj meg egy kigyúrtabb ismerőst, testvért, esetleg édesapádat!
19F
Hát, pedig ha elkezdesz játszmázni, hisztizni, akkor azzal még jobban vissza fog élni.
Ráadásul ha ő hagy el - hiába gondolod most úgy, hogy ezt akarod - rosszabb lesz, mintha te tennéd meg (hidd el, ez tapasztalat!).
De ha szakítasz,akkor nyomatékosítsd és mondd meg neki,hogy mi a helyzet!Ismertem valakit,aki állandóan visszafogadta a pasiját,még azután is,hogy a srác szart a fejére és nem is törődött vele.Aztán utolsó utáni esélyt is kapott a srác és egy idő után,állítólag megint minden ment a régi (szar)kerékvágásban.
A szakítás nem lehet nehéz,azt kell kibírnod,hogy miután egy darabig a nyakadra jár soha ne dőlj be neki és ne sajnáld meg.Mondom ezt,mint laikus,mert a környezetemben ezt láttam,de soha nem volt kapcsolatom így szakítanom se volt kivel.
Hidd el, ha ő dob ki, az sem lenne jobb érzés.
Sztem dobd ki te, de úgy, hogy elkísér egy fiú ismerősöd, aki esetleg meg tud védeni. Hidd el, jobb ez így, mint a hülye praktikák meg a drámázás, mert ha neki kényelmes, akkor lehet, hogy még évekig húzzátok, ha az ő döntésére vársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!