Interneten ismerkedni, társkeresés mennyire lehet 'sikeres' ez a fajta ismerkedős dolog?
Én imádom a netes ismerkedést és hogy akár az ország másik pontján lévő emberrel is bármikor levelezhetek.
És már tök lusta vagyok eljárni ismerkedni,azonkívül nem is olyan jó,mert egy szórakozóhelyen a zajban nem tudja az én érdeklődésemet felkelteni úgy,mint valaki a neten.
1.párom szórakozóhely,rossz volt.
2.párom gyerekkori ismeretség
3.netes véletlen ismerkedés,nekem eddig a legjobb.
Amúgy pedig egy vadidegen embernek,akit nem látsz könnyebben kinyílsz látatlanban a neten ergo közelebb kerültök egymáshoz,mint bárhol máshol,ahol először megjátsszátok magatokat,hogy tetszetek és kevésbé mutatjátok meg az igazibb éneteket.
Ebben van a netes csalók veszélye,de ebben van a netes pozitív ismerkedés előnye is.
Téleg van sok rengeteg kamus !!!!
De viszont van normalis is, tapasztalni kell meg er egy probat szerintem, a baratnom is interneten ismerkedet es aztan meismert egy pasit akinek mostanra mar a felesege es mar van 2 gyerekek is
szerintem nincs semmi rosz az internetes ismerkedesbe
Probald meg !!!!!
Először még én is beleestem netes csalóba,de még mielőtt találkoztunk volna rájöttem,hogy házasságszédelgő.
Végül is hamar rájöttem milyen a csaló dumája,nem igazán tudsz vele normálisan beszélgetni,ehelyett fű-fát ígér.
Azonkívül hülye jeligéik vannak pl.star patrik (ja persze ő a sztár) na én akkor azonnal törlöm,mert ha ilyeneket odabiggyeszt,hogy star,akkor csak egy piti strigulagyűjtő...
Én nem szívtam meg itt senkivel még, mivel nem ismerekedek neten. Ő írt rám, mert van fent egy félmeztelen képem és állítólag tetszem neki.. Mondtam küldjön képet, amire persze rákerestem google-n és kidobott vagy 20 amcsi instagramos csaj oldalát :DD
Szóval annyira nem hatott meg, de azért gondoltam beírom mert pont 10 perce történt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!