Miért van a lányoknak manapság ekkora elvárása a férfiakkal szemben?
Míg régebben a szüleim korában például, a nők beleszerettek az udvarlójuk egyenruhás képébe, vagy ha meg pillantották katonaként, és nemigazán érdekelte őket más külsőség.
Most meg mi van? nem általánosítok, de alap dolog a csajoknál hogy:
-jóképű, sármos legyen
-testileg, ha nem is kigyurt, de sportos pasi legyen
-magas legyen, 180 alatti már nemkell
-legyen önbizalma, kisugárzása
-az sem baj ha kölyökképű, és hasonlit valami hírességre
-jah és legyen pénze. de ha van pénz, akkor majdnem mindegy hogy hogynézki.
Ezért pl adott vagyok én, egy átlagos 20 éves srác, a magam kis 175 cm rével, és valljukbe kicsit husis 80 kilommal, de azért nem folyok le a bárszékről, nemvagyok zsíragy, meg húsgolyó, csak éppen nem 50 kilós szikár srác vagyok, hanem átlagos testalkatú.
Arcra fekete haj, barna szem, borostás arc.
önbizalmam kisugárzásom, meg ugyan mégis honnan lenne, ha már az első pillantás a lánynak elutasító rám nézve?
mert pontosan folyatják a nyálukat a fent leírt pasikra, miközben ők maguk meg nah...hát nem egy modellalkat se fejre, se testre.
Csak discoban ismerkedem, más helyen nem tudok feloldódni.
Ezen nem tudok és akarok változtatni sem.
Rengeteg lány van nincs panasz, csak az, hogy kb szóba sem állnak velem, még annyira se, hogy pár modnat, és bocs nem jösz be, vagy köszi a piát de nem...
az esélyt sem adják meg hogy megismerjék a belsőmet.
Pedig itt fórumon is hányan de hányan írják, hogy a belső a fontos...persze, jah, látom mennyire...
csak a küllem számít...:/
Nem kell sírni, ez is kereslet-kínálati piac. Ha jobb csajoknál sikeres akarsz, lenni akkor hozzál ki minél többet a külsődből is, tegyél azért, hogy sikeres férfi legyél minden téren (fellépés, stílus, képzettség, munkahely, egzisztencia...)
Egyébként meg ha piától túlságosan feloldódsz, akkor még azok a csajok is elhajtanak, akik egyébként szóba állnának veled.
- Karrierizmus
- Apakomplexus
- Hibás énkép
- Hamis értékrend, amit a modern média közvetít
Ezek kombinációja.
#20-as is rondának született,szegény:D
Nekem annyi elvárásom van egy pasival szemben,hogy tiszteljen,ne legyen egy barom,lehessen vele beszélni,szeressen és törődjön velem. Hű,baromi nagy dolgok,ha szeret valakit az ember,kb ezeket alapból produkálja is elvárások nélkül.
És csak azért,hogy az ilyen önbizalomhiányos balf@szoknak nyugodt legyen az álma,nem fogok egy olyan külsejű pasival összejönni,akitől ránézésre hányok. Ami nem feltétlenül jelenti azt,hogy csak egy görög Adonisszal állok szóba.
22L
Ehhez csak 1 dolgot fűznék hozzá:
Az ember - más állatfajtákhoz hasonlóan - mindig a legéletképesebb, legerősebb, legtekintélyesebb egyedhez vonzódik. Az állatvilágban sem párosodnak a satnya, hibás egyedekkel. Lehet ez így durva megfogalmazás, de ez így működik amióta világ a világ.
köszönöm a válaszokat.
lehet hogy sz@rfaszú vagyok mint itt sokan írják, de ha tetszik, ha nem, ugyan olyan ember vagyok mint te!
"Csak discoban ismerkedem, más helyen nem tudok feloldódni." Itt b.sztad el!
Nem csak discoban lehet ismerkedni, hanem bárhol, csak egy jó szöveg kell hozzá és magabiztos megjelenés!
Ebből a fórumból pedig ne indulj ki, legtöbben egyszer ezt mondják, máskor azt!
F/30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!