Miért van a lányoknak manapság ekkora elvárása a férfiakkal szemben?
Míg régebben a szüleim korában például, a nők beleszerettek az udvarlójuk egyenruhás képébe, vagy ha meg pillantották katonaként, és nemigazán érdekelte őket más külsőség.
Most meg mi van? nem általánosítok, de alap dolog a csajoknál hogy:
-jóképű, sármos legyen
-testileg, ha nem is kigyurt, de sportos pasi legyen
-magas legyen, 180 alatti már nemkell
-legyen önbizalma, kisugárzása
-az sem baj ha kölyökképű, és hasonlit valami hírességre
-jah és legyen pénze. de ha van pénz, akkor majdnem mindegy hogy hogynézki.
Ezért pl adott vagyok én, egy átlagos 20 éves srác, a magam kis 175 cm rével, és valljukbe kicsit husis 80 kilommal, de azért nem folyok le a bárszékről, nemvagyok zsíragy, meg húsgolyó, csak éppen nem 50 kilós szikár srác vagyok, hanem átlagos testalkatú.
Arcra fekete haj, barna szem, borostás arc.
önbizalmam kisugárzásom, meg ugyan mégis honnan lenne, ha már az első pillantás a lánynak elutasító rám nézve?
mert pontosan folyatják a nyálukat a fent leírt pasikra, miközben ők maguk meg nah...hát nem egy modellalkat se fejre, se testre.
Csak discoban ismerkedem, más helyen nem tudok feloldódni.
Ezen nem tudok és akarok változtatni sem.
Rengeteg lány van nincs panasz, csak az, hogy kb szóba sem állnak velem, még annyira se, hogy pár modnat, és bocs nem jösz be, vagy köszi a piát de nem...
az esélyt sem adják meg hogy megismerjék a belsőmet.
Pedig itt fórumon is hányan de hányan írják, hogy a belső a fontos...persze, jah, látom mennyire...
csak a küllem számít...:/
"Most meg mi van? nem általánosítok, de alap dolog a csajoknál hogy"
- de, ostobán általánosítasz.
-jóképű, sármos legyen
* Nekem megfelelő legyen, a többiek nem érdekelnek. Te sem tudsz vonzódni egy számodra nem szép csajhoz.
-testileg, ha nem is kigyurt, de sportos pasi legyen
* bocs, hogy egy piszkafa pasi mellett nem érzem magam biztonságban. A macis pasikra bukom, viszont ezzel sincs minden lány így, tehát megint csak általánosítasz.
-magas legyen, 180 alatti már nemkell
* szintén ordító nagy f@szság.
-legyen önbizalma, kisugárzása
* ez így van, enélkül nem férfi a férfi és ha te ezekkel nem rendelkezel az csak is a saját hibád, mert ez fejleszthető dolog. de azon is látszik, hogy emiatt rinyálsz, hogy neked ez nincs. könnyebb ezen sírni.
-az sem baj ha kölyökképű, és hasonlit valami hírességre
* továbbra is lesz@rom, hogy kihez hasonlít. igen, ezt így hosszú Í-vel kell írni.
-jah és legyen pénze. de ha van pénz, akkor majdnem mindegy hogy hogynézki.
* ez meg a prostiknál működik csak és a ribiknél. Gondolom otthonról láttad ezt a példát, de csak mert anyádat meg lehetett venni, attól még nem igaz minden nőre.
Az, hogy egy épkézláb szöveget nem voltál képes összehozni, már említésre sem méltó. Nem azzal van a baj, hogy átlagos vagy, hanem hogy az intelligenciád átlagon aluli, mert alap dolgokat sem vagy képes felfogni.
A belsődről meg baromi sokat elárul, az, ahogy itt nyilatkozol. Ezek alapján énsem akarlak megismerni, mondjuk hála az égnek én nem járok redvás diszkókba, mert tudom, hogy televannak az ilyen kis sz@rfaszúakkal, mint te.
Amikor kihalt az Árpád ház vele az ország hősei is, akik igazi férfiak voltak és a nők nem mertek nekik ellenszegülni Majd 1401-ben a nők rájöttek, hogy nem minden férfi olyan erős és határozott.
Majd rájöttek, hogy a puncinak hatalma van!
így punci uralom lett, ezáltal megválogathatják , hogy kit engednek ba és kit nem.
Azóta is ott nyugszik az őseink sírjában a titok, hogy mivel vehetnénk újra át a hatalmat!
Most akkor mondjuk azt mi lányok, hogy csak a külső számít, annak ellenére, hogy mi mindig hangoztatjuk, hogy az mellett a belső is fontos? Ezt akarjátok hallani? Akkor igen, oké, igenis a külső fontos. Tessék, megkaptad a választ.
Felesleges kiírni ilyen értelmetlen kérdéseket, van már belőlük több tucat, ami ehhez a témához kapcsolódik. Ha reálisan nézzük, egy nem is kérdés, hanem hiszti, panaszkodás... ez meg nem egy fórum oldal.
Sportolsz? Kéne.
Senki nem tehet róla, hogy egy sz@rdarab vagy.. és ez a "Belső számít" szöveg is nagy kamu, főleg hogy szóba sem állnak veled a külsőd miatt. Kit érdekel a belsőd? Senkit.
Teljesen igaz, amiket leírtál. Igen is legyen jóképű, sportos, 180 alatt meg nem fogok bohóckodni egy sráccal, aki ha magassarkút veszek fel, a vállamig ér. Pénz meg túl van misztifikálva, én nem tudom, te hol élsz, de az én környezetemben a "jó csajok" se a gazdag, de ronda pasikra nyomulnak. Az más kérdés, ha már van keresete a srácnak és ki tud fizetni legalább egy narancslevet..
Az én ismerősi körömben meg a ronda srácoknak is van nőjük, még ha nem is túl szép. Valami hiba csak van benned. Pl. a panaszkodásod.
Nekem pl. sosem kellett olyan pasi, amiről írod, hogy a lányok arra buknak. Mindig kerültem őket, mert úgy gondoltam, hogy ez a fajta mindenkinek kell, és vergődjön a tököm miatta, én nem fogok aggódni folyton, hogy épp melyik ribi akarja megkaparintani magának a pasimat. Nem azt mondom, hogy csúnyákkal jártam, de a közepes, átlagos fiúk közül választottam mindig, ami a külsőt illeti.
A sors iróniája, hogy mégis egy kigyúrt, magas, jóképű pasival hozott össze a sors, és sokáig kellett járnia a nyakamra, mire beadtam a derekamat. Sokáig féltékeny is voltam. Meg is kérdeztem tőle, hogy miért én, bár nem vagyok csúnya, se kövér, de nincs nagy mellem, izmos a lábam, a karom, amit néha utálok (sokat sportoltam), és van fenekem is. Nem értettem, hogy egy pasi, aki felszedhet a discóban akármilyen cicababát, miért engem akar. A válasz egyszerű volt: "Elegem van a ribancokból!" Mesélt olyan történeteket, hogy amikor meglátta a Babrie girl-t smink nélkül, szinte megrémült, milyen sz@rul néz ki a csaj. Olyat is mesélt, hogy elhívta kávézni magához a modell alkat lányt, akiért minden haverja rajongott, milyen "jó nő", és fél óra múlva megkérte, hogy most már menjen haza, mert büdös volt a lába.
A párválasztáshoz is fel kell nőni, kell, hogy legyen az embernek értékrendje, hogy mi teszi boldoggá, és eszerint választania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!