Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek mit lehet tenni...

Szerintetek mit lehet tenni ilyenkor?

Figyelt kérdés
A történet a következő: Egy csetes oldalon megismerkedtem egy sráccal. Az elején szimpatikus volt, ezért megadtam neki az fbm. Tudni kell hogy túlnyomórészt lány ismerősei vannak fb-n 400/300 kb. Nekem folyton bókolt, de én tudtam hogy csak egy bugyivadász, ezért távolságtartó voltam. Persze ő kibukott hogy nem csorgatom rá a nyálam, ezért egyre többet írt. Mesélt hogy álmodott rólam, meg hogy biztos a jövőt látta...hogy mi majd összejövünk. Képzelhetitek a fejem: POKERFACE, NO TY. De végül is válaszolgattam neki. Sokszor volt hogy ő éjszaka is fent volt, és amikor nem voltak fent értelmes ismerősök, néha beszélgettünk. Mesélt nekem a volt kapcsolatairól, hogy ő hány lányt megcsalt, meg hány lánnyal járt. Meg hogy neki csak szűz csaj kell, nem akarja más 'elhasznált' rongyát megkapni... Nagyon unszimpatikussá vált, közöltem is vele az álláspontom. Mondta hogy velem kivételt tenne. Erre én közöltem hogy nem igazán érdekel. Persze hogy megsértődött... Szóba jött az is, hogyha találkoznánk, biztos nem bírnám ki hogy ne feküdjek le vele. Most komolyan..normális az ilyen? Ezek után pedig küldött egy képet a nemi szervéről.. Mivel még nem küldtek nekem ilyet, nem tudtam hogyan reagáljak, végül benyögtem hogy ezt most mire fel. Nem is emlékszem mit mondott..de a lényeg hogy aznap töröltem fészbukról. És a csavar: bejelölget más fb-kel. És LEFAKELT. Ellopta a képeimet stb.. de mondtam ismerősöknek hogy jelentsék. Így egy idő után megszűnt a fake fb. De most bosszúálló hadjáratot folytat. Ismerősökön keresztül üzenget. Ismerősöknek másolgat printeket a beszélgetéseinkből, és rossz fényben állít be. De én ezt nem értem. Nem tettem ellene semmit. Csak elutasítottam. Elmondása szerint modellek akarnak vele járni. Akkor miért nem hagy békén? A másik dolog hogy fenyegetőzik.. A nővérem írt neki hogy szálljon le rólam, de az a paraszt veretéssel fenyegetőzik.. Az ismerőseim láthatóságát meg már rég letiltottam. Akkor hogy találja meg őket? És egyáltalán..ilyen helyzetben mit lehet tenni? Hogy tudnám leállítani? Már kétszer nevet váltottam..de mégis megtalálja az ismerősöket. Kérlek segítsetek. Már nem bírom idegileg..

#kép #zaklatás #kapcsolat #chat #miért? mi a teendő? pasi
2013. jún. 4. 22:22
 1/8 anonim ***** válasza:

Semmit. Ignorálod. Valószínűleg lementette már korábban az ismerőseidet, azért tud zaklatni rajtuk keresztül... ha törölnéd magad, akkor is írogatna az ismerőseidnek.

Minél jobban foglalkozol vele, annál jobban hergeled. Az ilyenek ellen még a feljelentés sem segít, kimondottan élvezik. (Voltam egyszer rendőrségen tanúskodni hasonló ügyben.)

Máskor ne add meg senkinek ismeretlenül a fb-od!

2013. jún. 4. 22:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez túl rövid, legközelebb hosszabbat
2013. jún. 4. 22:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Érdekes ügy. Kifogtál egy pszichopatát...

Ha veretéssel fenyegetőzik és meg van a beszélgetés az már elég indok h a rendőrségre besétálj, egyébként mennyire laktok messze egymástól? mennyire látod reálisnak ezt a dolgot, hogy tényleg felkutasson vagy embereket uszítson rátok?

2013. jún. 4. 22:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Az a gáz hogy ő is bp-i. De többet nem mondtam neki arról hogy merre lakok, és én sem tudom hogy ő merre. a Fősulit vágom hova jár ennyi. Voltaképpen...semmit nem tudok róla. 20 éves, nem hinném hogy bárkit rám küldene, mert bizonyítékom lenne ellene..:) És igen pszichopata. Gyermeki agresszió és temperamentum jellemzi:)
2013. jún. 4. 22:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ha megvannak az üzenetei, meg van fb profilja, ki lehet nyomozni az ip cim alapjan, hogy ki az. De az infokat ugyis csak a rendorsegnek adjak ki.

Gyujts ossze egy csomo uzenetet tole, aztan a rendorsegen teszel egy feljelentest ismeretlen tettes ellen zaklatasert. Vagy leszarod. Aztan megunja, amikor ugy erzi, hogy na most megmutatta a frankot.

Azert csinalja, mert sikertelen, ertektelennek erzi magat, utalja sajat magat. Az elutasitas nem pereg le rola, mert nincs onbecsulese.

Szerintem az, hogy visszacsatolast kap (barmilyet) csak sarkallja ra, hogy tovabb basztasson.

De ennek van jo oldala is. Kiderul, hogy a barataid kozul ki az, aki megerdemli a tarsasagod es ki nem.

2013. jún. 5. 00:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem pont ezért, a feljelentés is olaj lenne a tűzre... sajnos volt dolgom pszichopatával (nem nekem közvetlenül, én csak tanúskodtam), ő kimondottan élvezte, ha feljelentették!
2013. jún. 5. 00:28
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.:)akkor az lenne a legbölcsebb ha nem figyelnék rá? Vagy inkább írjak neki másik fbről hogy szánalmas amit tesz?:D
2013. jún. 5. 18:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Ne írj semmit, egyszerűen NE VEGYÉL RÓLA TUDOMÁST! Bármit csinálsz, azzal csak hergeled!

És ne vedd készpénznek, hogy leszáll rólad, az ilyenek sajnos képesek még 1-2 év múlva is felbukkanni...

2013. jún. 5. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!