Szerintetek mit lehet tenni ilyenkor?
Semmit. Ignorálod. Valószínűleg lementette már korábban az ismerőseidet, azért tud zaklatni rajtuk keresztül... ha törölnéd magad, akkor is írogatna az ismerőseidnek.
Minél jobban foglalkozol vele, annál jobban hergeled. Az ilyenek ellen még a feljelentés sem segít, kimondottan élvezik. (Voltam egyszer rendőrségen tanúskodni hasonló ügyben.)
Máskor ne add meg senkinek ismeretlenül a fb-od!
Érdekes ügy. Kifogtál egy pszichopatát...
Ha veretéssel fenyegetőzik és meg van a beszélgetés az már elég indok h a rendőrségre besétálj, egyébként mennyire laktok messze egymástól? mennyire látod reálisnak ezt a dolgot, hogy tényleg felkutasson vagy embereket uszítson rátok?
Nem tudom, ha megvannak az üzenetei, meg van fb profilja, ki lehet nyomozni az ip cim alapjan, hogy ki az. De az infokat ugyis csak a rendorsegnek adjak ki.
Gyujts ossze egy csomo uzenetet tole, aztan a rendorsegen teszel egy feljelentest ismeretlen tettes ellen zaklatasert. Vagy leszarod. Aztan megunja, amikor ugy erzi, hogy na most megmutatta a frankot.
Azert csinalja, mert sikertelen, ertektelennek erzi magat, utalja sajat magat. Az elutasitas nem pereg le rola, mert nincs onbecsulese.
Szerintem az, hogy visszacsatolast kap (barmilyet) csak sarkallja ra, hogy tovabb basztasson.
De ennek van jo oldala is. Kiderul, hogy a barataid kozul ki az, aki megerdemli a tarsasagod es ki nem.
Ne írj semmit, egyszerűen NE VEGYÉL RÓLA TUDOMÁST! Bármit csinálsz, azzal csak hergeled!
És ne vedd készpénznek, hogy leszáll rólad, az ilyenek sajnos képesek még 1-2 év múlva is felbukkanni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!