Pasik ilyenkor mi zajlik bennetek?
Amikor itt az oldalon ráírtok egy tök ismeretlen csajra és a szexről akartok beszélgetni. Ez most mire jó?
Mert az ilyen beszélgetések amik így kezdődnek egy alkalmassak lesznek. Komolyan nem értem ilyenkor mi zajlik bennetek.
"Mert az ilyen beszélgetések amik így kezdődnek egy alkalmassak lesznek."
Ezt egyébként miből gondolod?
talán az, hogy érdekel a szex? :)
kíváncsiság esetleg? :)
én is ráírok néha azokra, akiket érdekesnek találok. de soha nem olyan célból, hogy felszedjem őket egy alkalomra. inkább valamiféle kíváncsiság hajt és érdeklődés a másik szexualitása irányában. erre vagy vevő valaki, vagy nem, de fennakadni nem kell rajta. nem válaszolsz és kész.
Van itt néhány kanos fütyi aki máshogy nem tud csajozni,és itt éli ki a vágyait.
Igaz én pasi vagyok,de nekem is jó párszor írtak már ilyen gyökerek.
Elég fárasztó
Én ugyan lány vagyok, de leginkább azzal tudok egyet érteni aki azt írta kíváncsiságból...nekem ez szórakozás, és néha tök jó ha talál az ember hasonló érdekes embert akivel esetleg cseveghet kötetlenül arc nélkül.
Nem itt akarok pasizni, amúgy is van párom, csak kikapcsol :)
A válasz egyszerű :D
Utódlási ösztön.
Minden férfira kihat,csak nem ugyanúgy kezeli mindenki.
Nem kiábrándításképpen, de azok a beszélgetések, amik így kezdődnek, pont, hogy NEM lesznek még egyszeri alkalmak sem.
Amire pedig szerintem kérdezni szeretnél, a motiváció, miért gondolod, hogy ha valaki ennyire nyilvánvalóan nem párkapcsolatot keres, hanem élből szexualitást dobja fel mint közelítés, annak akkora érvágás lenne, ha semmi mást nem nyerne, csak szex?
Mintha valaki egy húsétel receptjét írná le a hentesnél vásárolt húsárúhoz, és azt vetnéd fel, ez így nem vegetáriánus étel, ez neki mire jó?
Mert esetleg eleve nem is vegetáriánus?
Egészen biztos, hogy ez egy valódi kérdés, és nem csak inkább panaszkodásnak szántad?
Megjegyzem, nem a mundér védi a becsületét.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!