Csajok, mikor bikinit vesztek fel, mennyire érdekel titeket, hogy bizonyos szitukban félrecsúszhat, többet enged látni? Vagy esetleg van bennetek kis exhibicionizmus ilyenkor?
Figyelt kérdés
Példa: [link]
Láttam már ilyesmit strandon, nem mondom, egy ütemet kihagyott a szívverésem. :)
2012. szept. 3. 22:04
1/12 Rs. válasza:
Szerintem minden férfi látott ehhez hasonlót.. vagy szeretne és fog látni..
3/12 anonim válasza:
én nem qurválkodni járok a strandra...
5/12 anonim válasza:
Ha k*rva lennék, akkor nem csak bikiniben mutogatnám a p*námat boldog-boldogtalannak, de mivel nem vagyok, ezért a srtanra, tópartra stb. úgy öltözöm fel, hogy azért ne lehessen mindent látni. Persze bikinit hordok, de nem olyat, hogy direkt lecsússzon a mellemről. Szerintem szánalmas, ha valaki így akarja mutogatni magát. Annyir eröltetett.
24/l
6/12 anonim válasza:
Nem szoktam ezen parazni, pedig 20 vagyok, meg baratom sem volt es szuz is vagyok, szoval senki elott nem mutogattam magam. De volt olyan pl. strandon olyan bikinim volt, aminek a felsojenek nem volt nyakbakotos resze es ahogy uszkaltam lecsuszott es mikor labra alltam vettem eszre, hogy felig kinn van a cicim. Par fiu megbamulta a cicim es ennyi, nem jottem zavarba, csak egy testresz pont ahogy a kezem vagy a labam.
7/12 anonim válasza:
A képen konkrétan tangabugyi van, nem bikini :D Amúgy meg nagyon figyelek rá, hogy ne csússzon el.
8/12 A kérdező kommentje:
7-es, igazad van, a tangára értettem a kérdést inkább, nem a bikinire.
2012. szept. 3. 22:28
9/12 anonim válasza:
Vajon hány taknyos fogja most erre kiverni?! :D
10/12 anonim válasza:
Sose hordok tangát, egyszerűen közönséges és kényelmetlen is. Strandra normál bikinit hordok, amiről tudom hogy nem fog lecsúszni, kikötődni meg hasonlók.
Mutogatni a barátomnak szoktam magam, az pont elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!