Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok, mikor bikinit vesztek...

Csajok, mikor bikinit vesztek fel, mennyire érdekel titeket, hogy bizonyos szitukban félrecsúszhat, többet enged látni? Vagy esetleg van bennetek kis exhibicionizmus ilyenkor?

Figyelt kérdés

Példa: [link]

Láttam már ilyesmit strandon, nem mondom, egy ütemet kihagyott a szívverésem. :)

2012. szept. 3. 22:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
30%

Bocs, hogy fiú létemre beleszólok, de a példának kitett képed ugyebár ebből a borotvált nudista amatőr képsorból van kiválasztva:

[link]

Én pedig nudista vagyok, ez pedig nem annyira az exhibicionizmusról szól, mint kívülállók hiszik, hanem egy életfilozófia. Természetesség, szabadság, napfény!

Ezt a céltalan, kötelező, sokszor célszerűtlen és észszerűtlen ruházkodási kényszert semmi más, mint a különböző vallások írták elő az embereknek, méghozzá a sötét középkorban. Aki le bírja vetkőzni, főleg a nyári napsütesben, higgyétek el sokkal természetesebb, felszabadultabb és boldogabb lesz!

2012. szept. 3. 23:40
 12/12 anonim válasza:
Tepsi,pina.
2012. szept. 4. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!