Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet, azért nincs sikerem a...

Lehet, azért nincs sikerem a jó nőknél, mert 165 cm és 48 kg vagyok?

Figyelt kérdés
Sajnos nekem fontos a külső, hogy az nagyon csinos, nagyon jó nő legyen, lehet felszínesség, de nem tudok olyan nővel lefeküdni, aki nem jön be. De sajnos, nincs sikerem a nőknél, szerintem lehet a külsőm miatt. Hogy szerezzen magának egy felszínes pasi egy nem felszínes nőt magának?
2013. jún. 4. 11:36
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
kétségtelen hogy nem tartős kapcsolatok alakulnak az ilyen ismeretségekből,de eza trend, szép nő jó pasit akar, jó pasi szép nöt, mert mindegyik ugy érzi neki ez jár!hogy mi a szép és jo azt ugy tudnám leirni, hogy h valaki három embernél többnek tetszik,mivel három ember az már tömeg,szóval aki töb embernek tetszik arra leht mondani hogy szép, vagy jo!És mégvalami kedves kérdező,tedd lejjebb a mércéet mert magaddal tolsz ki ha olyan mértéket szabsz a nöknek amit egyik se fog elérni,a másik dolog, egy kevésbé vonzó nöt is lehet szeretni, ne ragadj le a külsönél, vagy te dicsekedni akarsz a haveroknak a nöddel?Azért fontos hogy dögös bögyös macád legyen?
2013. jún. 5. 20:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!