Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet, azért nincs sikerem a...

Lehet, azért nincs sikerem a jó nőknél, mert 165 cm és 48 kg vagyok?

Figyelt kérdés
Sajnos nekem fontos a külső, hogy az nagyon csinos, nagyon jó nő legyen, lehet felszínesség, de nem tudok olyan nővel lefeküdni, aki nem jön be. De sajnos, nincs sikerem a nőknél, szerintem lehet a külsőm miatt. Hogy szerezzen magának egy felszínes pasi egy nem felszínes nőt magának?
2013. jún. 4. 11:36
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

10-es

Pedig magas 180 cm szép lábú csinos nőkre bukok

2013. jún. 4. 12:00
 12/41 anonim ***** válasza:
56%
Semmit nem tudtok csak siránkozni és a genetikára fogni az egészet és otthon ülni a s*ggeteken csodára várva hogy valaki így is elfogad. Higgyétek el hogy ez nem így van!
2013. jún. 4. 12:08
 13/41 anonim ***** válasza:
4%
És hogyan változtatna ezen? Vegyen egy középkori nyújtógépet a közeli kínkamra-múzeumból és nyújtsa meg magát?
2013. jún. 4. 12:10
 14/41 anonim ***** válasza:
6%

Ha elmúlt 22 akkor magasabb már nem lesz. Meg gondolom a farka se lehet túl acélos ilyen magasság-súly kombóval... Szóval rácseszett de keményen.

Esetleg ha megküldi magát növekedési hormonokkal...

2013. jún. 4. 12:11
 15/41 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, hogy már magasabb nem lesz, de attól még EMBERI formája (nem pedig csontváz) lehetne!

Már ha akarná...

Nem azért nem fog kelleni, mert ilyen alacsony, hanem mert semmi kitartása, semmi ereje...

Képtelen tenni magáért...

2013. jún. 4. 12:14
 16/41 anonim ***** válasza:
31%
Hát nem tudom. A kigyúrt törpe olyan mint a céltábla. Mindenki tudja, hogy baja van magával és ezellen mindenáron tenni akar ezért a többség rajta fog gyakorolni. Ismertem ilyen embert - az ált. sulis tesnitanár. A kollégái mindig szivatták, mi már hatodikas korunkban lenézhettünk rá kis túlzással (mármint mi a tornasor eleje) volt egy nagy botja mindig azzal hadonászott (a bot magasabb volt mint ő) és gyaús volt nála a Napóleon-szindróma. "NEM VAGYOK KICSI" - ezt csak egyszer halottuk, de nagyon megmaradt, mert tiztára hőzöngött.
2013. jún. 4. 12:19
 17/41 anonim ***** válasza:
60%

Bocs, de

1) a 165 nem törpe. Ennél alacsonyabbként is lehet egy férfi sikeres.

2) ne végletekben gondolkodj! Nem kigyúrásról beszéltem, hanem csak arról, hogy érjen el egy normális súlyt.

48 még többnyire egy 165 centis nőnek is kevés, nemhogy férfinak.

Beteges, alultáplált.

Ilyen paraméterekkel max. a nők anyai ösztönét ébreszti fel.

2013. jún. 4. 12:27
 18/41 anonim ***** válasza:
36%
Én 180cm magassággal sem kellek egy csajnak sem! Ma nagyon nagyok lettek az igényeik a csajoknak!
2013. jún. 4. 12:41
 19/41 anonim ***** válasza:
36%
Jól van.Akkor legalább ne sírjatok!
2013. jún. 4. 13:16
 20/41 anonim ***** válasza:
Had adjak egy kis ösztönzést a hozzám hasonló cipőben járó férfitársaimnak! 37éves vagyok és 163cm magas, a súlyom alig érinti az 50et,de nem ez a fontos,hanem az hogy immáron egy fél éve hogy hozzáfogtam egy intenzív tömegnövelő edzéshez,januárban voltam 45 kg tegnap mérlegeltem és a mérleg 50.5 kg-ot mutatott,nem nagy eredmény mondhatják egyesek, de ahhoz képest hogy mennyire vékony voltam nekem nagyon is üdítő teljesítmény hogy hétről hétre,hónapról hónapra,gyarapszik a sulyom!Javaslom minden embertársamnak, ne legyen rest gyúrni magán, megéri, önbizalom erősítő hatása van! Ja és az sem utolsó hogy a ismeretségi körömben lévő nők, mind gyakrabban tesznek rám dícsérő megjegyzéseket!Szóval uraim elő a sulyokat, hajrá és a lányok értékelni fognak!
2013. jún. 4. 16:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!