Lehet, azért nincs sikerem a jó nőknél, mert 165 cm és 48 kg vagyok?
Olyan szánalmasak vagytok...
Hát igen, ha semmit sem tudtok nyújtani, akkor nyilván igen kényelmesnek tűnhet, hogy a magasságotokra fogjátok.
Hisz arról nem tehettek... és máris lehet szidni a női nemet, hogy milyen "nagy igényeik" vannak...
A másik meg, hogy "adja lejjebb az igényeit, és ne csak a jó nőkre hajtson"...
Nem vagyok modell, de bocs, soha össze nem jöttem volna olyan valakivel, aki nem tart "jó nőnek".
És garantálom, hogy egy lány/nő sem komálja, ha csak azért kezdenek vele, mert a fiú azt gondolja "jobb nőknél nem, de nála talán lehet esélyem...".
Inkább kapnátok össze magatokat...
Ó! Volt határozottan alacsony párom. Mert tudjátok, mit? A magasság sz.art se számít, ha jól érzem magam az illetővel. És még gazdag se volt. Se nagy farkú... ha ezzel jönnétek. ;)
Nem. Most csalódtál? :)
Normális humora volt. Kedves volt, intelligens és jól táncolt (tánciskolába jártunk). Így az se érdekelt, hogy munkanélküli volt és a szüleivel lakott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!