Lehet, azért nincs sikerem a jó nőknél, mert 165 cm és 48 kg vagyok?
Mondom én... mindig csak a kifogás, kifogás, kifogás. :D
Így bizony soha a büdös életben nem fogtok egyről a kettőre jutni. De ez nem nekem fáj...
Határozottan alacsony... nem volt 170.
És igen, különféle tanfolyamokon, iskolában, klubokban remekül lehet ismerkedni. Sokkal jobban, mint úgy, hogy leszólítotok valakit az utcán... Mily' meglepő!
Tehát azért nem próbálkozol, mert félsz, hogy pofára esel és kinevetnek.
Mondom én, hogy menthetetlenek vagytok...
Gyerekes, besz.ari és továbbra is képes a fizikai paramétereire fogni, hogy nincs sikere.
bye, bye! ennyi volt a topikban a közreműködésem
Jó neked csajként könnyű csak várnod kellett. Így könnyű. Nulla kockázattal mókázhatsz, sosem fognak kiröhögni, nyílvánosan megalázni vagy ilyenek. Csak várnod kell.
Akárcsak a háborúban. Könnyebb egy várat bevédeni, mint bevenni.
Nem igaz, hogy kiprovokálod, hogy válaszoljak...
Jól van, jól van, igazad van. Ezt várod, nem igaz? :)
De már megint nincs igazad, bár fix, hogy úgyse fogod elhinni.
Sose vártam a sült galambot. Az élet minden területén tettem azért, hogy elérhessem azt, amit akarok.
Volt amikor sikerült, volt hogy "pofára" estem (nem is egyszer).
Ez alól a párkapcsolatok sem kivételek.
A mostani kapcsolatomban is rengeteg munkám van.
De a fizumat rá, hogy ezt sose fogod megérteni.
Van egy elképzelésed arról, hogy hogyan működik a világ, aminek semmi köze a valósághoz.
"mintha több éves házasok lennétek!"
ez mellesleg igaz
persze nyilván nem egymással
38-as
Naa az a kapcsolat se fog sokáig tartani, ahol a racionalitás dominál (minél szebb nők pasik) és nem az érzelem
De ki a szép jó nő és szép jó pasi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!