Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet, azért nincs sikerem a...

Lehet, azért nincs sikerem a jó nőknél, mert 165 cm és 48 kg vagyok?

Figyelt kérdés
Sajnos nekem fontos a külső, hogy az nagyon csinos, nagyon jó nő legyen, lehet felszínesség, de nem tudok olyan nővel lefeküdni, aki nem jön be. De sajnos, nincs sikerem a nőknél, szerintem lehet a külsőm miatt. Hogy szerezzen magának egy felszínes pasi egy nem felszínes nőt magának?
2013. jún. 4. 11:36
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
A "határozottan alacsony" itt gondolom azt takarja, h épp csak alulról súrolta a 180 centit. A másik lehetőség, h szívdöglesztően jóképű volt.
2013. jún. 5. 08:11
 32/41 anonim ***** válasza:
Óh, szóval ha az ember jól tud táncolni akkor instant nyert? Lehet el kellene kezdenem, ritmusérzékem az nagyon jó :D
2013. jún. 5. 10:12
 33/41 anonim ***** válasza:

Mondom én... mindig csak a kifogás, kifogás, kifogás. :D

Így bizony soha a büdös életben nem fogtok egyről a kettőre jutni. De ez nem nekem fáj...

Határozottan alacsony... nem volt 170.

És igen, különféle tanfolyamokon, iskolában, klubokban remekül lehet ismerkedni. Sokkal jobban, mint úgy, hogy leszólítotok valakit az utcán... Mily' meglepő!

2013. jún. 5. 11:02
 34/41 anonim ***** válasza:
15%
Na ja, csak ha meg rosszul választasz és felsülsz akkor ott te leszel a céltábla a "lúzer" akin a többiek röhögnek.
2013. jún. 5. 11:45
 35/41 anonim ***** válasza:

Tehát azért nem próbálkozol, mert félsz, hogy pofára esel és kinevetnek.

Mondom én, hogy menthetetlenek vagytok...

Gyerekes, besz.ari és továbbra is képes a fizikai paramétereire fogni, hogy nincs sikere.

bye, bye! ennyi volt a topikban a közreműködésem

2013. jún. 5. 11:59
 36/41 anonim ***** válasza:

Jó neked csajként könnyű csak várnod kellett. Így könnyű. Nulla kockázattal mókázhatsz, sosem fognak kiröhögni, nyílvánosan megalázni vagy ilyenek. Csak várnod kell.

Akárcsak a háborúban. Könnyebb egy várat bevédeni, mint bevenni.

2013. jún. 5. 12:09
 37/41 anonim ***** válasza:

Nem igaz, hogy kiprovokálod, hogy válaszoljak...

Jól van, jól van, igazad van. Ezt várod, nem igaz? :)

De már megint nincs igazad, bár fix, hogy úgyse fogod elhinni.

Sose vártam a sült galambot. Az élet minden területén tettem azért, hogy elérhessem azt, amit akarok.

Volt amikor sikerült, volt hogy "pofára" estem (nem is egyszer).

Ez alól a párkapcsolatok sem kivételek.

A mostani kapcsolatomban is rengeteg munkám van.

De a fizumat rá, hogy ezt sose fogod megérteni.

Van egy elképzelésed arról, hogy hogyan működik a világ, aminek semmi köze a valósághoz.

2013. jún. 5. 12:32
 38/41 anonim ***** válasza:
Én csak kuncogok magamban azon amit irtok, úgy próbáljátok megvédeni saját igazatokat, avagy megcáfolni a másik véleményét mintha több éves házasok lennétek!Nincs olyan hogy egyiknek könnyebb másiknak nehezebb a párkapcsolat kialakitása,ahogyan a férfiak ugy a nők között is akad olyan kevésbé szép külselyű személy aki hasonló nehézségeken megy át,mert valljuk be miga jó és szép nőknek a jóképű pasik kellenek,addig a pasiknak is a szép és csinos nők kellenek, ez oda vissza igaz!Mindenkinek magának kell tennie azért hogy sikereket legyen képes elérni,és ha egy mód van rá,ne becsülje le önmagát,mert azt észreveszik a lányok,és ezzel csak megneheziti saját maga dolgát az ismerkedés alakalmával!ami viszont fontos egymás kölcsönös tiszteletben tartása és a másik társas kapcsolatának illendő figyelembevétele!
2013. jún. 5. 20:13
 39/41 anonim ***** válasza:

"mintha több éves házasok lennétek!"

ez mellesleg igaz

persze nyilván nem egymással

2013. jún. 5. 20:22
 40/41 A kérdező kommentje:

38-as

Naa az a kapcsolat se fog sokáig tartani, ahol a racionalitás dominál (minél szebb nők pasik) és nem az érzelem

De ki a szép jó nő és szép jó pasi?

2013. jún. 5. 20:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!