Mi a véleményetek az olyan srácokról akik a kocsijukkal és hasonló tárgyakkal próbálnak csajozni?
Kedves utolso,jo magyar szokashoz hiven:altalanositasz! En szivesen hordok minit,vigyazok az alakomra,egy noies csaj vagyok es megis undorodom az ilyen pasiktol...nah,erre varrjal gombot! :)
Velem ellentetben a baratnom csak az ilyen ferfiakra vadaszik.Elobb az orajat es a cipojet nezi meg,aztan a kocsijat.Az sem baj,ha bunko a pasi,csak lassa a varos,hogy o milyen jo autobol szall ki.
Tehat,izlesek es pofonok...
Ez olyan dolog, hogy ha nem tudnék felszedni csajokat a saját sármommal és a stílusommal plusz a külsőmmel (kisportolt testem van és nem vagyok csúnya sem, de jóképűnek sem mondanám magam, de ez nem is feltétel), akkor biztosan leszólnám az ilyen autós hódítókat, mert tényleg kompenzációja valaminek a kocsi.
Ugyanígy kompenzációja természetes férfiasságnak, és a vonzalomnak meg kisugárzásnak a pénz, a pozíció, vagy a hatalom.
Nem azokkal a férfiakkal van a baj, akik ezeket az eszközöket, jelen esetben a kocsijukat használják csajozásra, hanem azokkal a nőkkel van gond, akik egy kocsi miatt jönnek össze akár csak egy alkalmi szexre is a férfiakkal, mert ha így döntenek, akkor ez a szintjük, ami eléggé szánalmas az adott nőre nézve és valahol gusztustalan is, és nevetséges! :)
Ezeknek a nőknek nincs önbecsülése, és nagyon leértékelhetik magukat, mert azt hiszik nekik nem fog udvarolni hagyományos értelemben senki, és soha nem kellenek egy normális férfinak, ezért inkább szétteszik a lábukat ilyen értékekért (kocsi, pénz, jólét, gazdagság, befolyás stb.) cserébe.
Szóval ezek a nők szánalmasak nem ezek a férfiak.
Akkor úgy mondom hogy egybe csajok voltak,szépek,jól öltözöttek,olyan szexik,hogy sugározták magukból a szexualitást,csinosak voltak.
Nem kell nekem támadni egyből.
De az a kép az nagy sors döntő volt nekem,akkor eldöntöttem,hogy belegebbedek is de elérem azt a szintet.
Eléggé kaka érzés amikor feljössz a putri 12.0-ból és tudod,hogy még nem tudnál ilyen csajt felszedni mert egy senkiházi vagy mert az voltam,pucér f@rkamon kivül semmim nem volt akkoriban.
Érdekes dolgokat ír #11-es és #9-es,tartsáok meg jó szokásotokat,hogy figyeltek magatokra.
Csak sokszor láttam azt,hogy fullos csaj mindegyik fullos verdás HVCS-vel lóg,nyilván érthető a dolog.
Szerintem szánalmas. Engem mindig is taszitott az, ha valaki a pénzével akart menözni elöttem. Elöttem irta az egyik válaszolo hogyha nőies nőt akar akkor elengedhetetlen a kocsi. ez baromság! :) én nőies nő vagyok, magassarkuban járkálok stbstb, és engem taszit ha valaki ilyenekkel akarna "felszedni" (föleg ha ráadásul apuci anyuci autoja)
18L
16! most mondok Neked valamit, az a kép ami benned marad, majd jó lenne azt a srácot megnéznéd, 10 v. akár 20 év múlva
hidd el elege lesz abból, hogy csak a pénzre buknak, azt hiszed azért mondom, mert a másik oldalon állok, nem
ismerek ilyen embert, sokáig nem tudtam mivel rendelkezik, éppen ezért, a klasszikus német autó márkából van neki egy jó pár darab, nem tudja hova tenni a pénzét, nem tudom hány kiszolgáló személyzet van a birtokán, de eljutott oda szeretne olyan nőt, aki magáért szereti, nem a pénzért, még nem is idős férfi, elege lett, hogy kihasználták
szóval kedves kérdező Te tudod mit teszel, engem a kocsi hidegen hagy, mert azzal se beszélgetni nem tudok, se simogatni nem tudom, mert hideg, ha csak nincs már üzemi hőfokon, N
#18-as igen mondasz valamit,sőt van benne igazság.
Akkoriban amikor ezt láttam sose felejtem leborultam és potyogtak a könnyeim.Olyan érzés volt,mintha valaki belém vágna egy kést megforgatja kihúzza és mégegyszer belém vágja.
Lehet ezért lettem karrierista :D :D :D
Azóta már nem készülnék ki,mert tudom jó úton haladok,csak arra írtam,hogy ez akkor kemény volt ezelőtt 6 évvel,mert ilyet filmben láttam csak előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!