Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A hasonló lányok, mint én...

A hasonló lányok, mint én miért nem kellenek senkinek?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, tanulok és dolgozom. Sokat olvasok,és alapjában véve érdeklődő természet vagyok, azért elég sok témához hozzá tudok szólni, ha arra kerül a sor. Körte alkatom van, sötét hajam és szemem. Egy korábbi bőrproblémám miatt elég gátlásos vagyok, de igyekszem legyűrni. Mások szerint szép vagyok, "nőcis", ezt az előbb említett bőrprobléma miatt nehezen hiszem el. Elég komoly önértékelési gondot okozott az egész dolog, de dolgozom rajta. Mégis, a mai pasik, férfiak többsége nem engem és a hozzám hasonló lányokat választják, mert nyilván minket nehezebb megkapni és nem ágyba vinni egyből, pedig folyamatosan azt szajkózzák, hogy az értelmes, normális lányokat keresik. A szórakozóhelyeken, bárokban, vagy akárhol is inkább a kihívó, vihogó lányokat választják. Sok helyen megfordulok barátokkal, csoporttársakkal, de mindenhol ezt tapasztalom. Borzasztó érzés egyedül lenni egy ilyen világban a család és barátok ellenére is.

Vagy csak én látom rosszul a helyzetet és velem/velünk van gond?

2013. jún. 2. 22:21
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
82%
Légy a feleségem!
2013. jún. 2. 22:22
 2/23 anonim ***** válasza:
23%

Ronda vagy

Erről igazán csak akkor tudok nyilatkozni, ha látnálak, de valószínű, mert különben rád hajtottak volna már a pasik...

És ehhez jön a visszahúzódósság(vagy nem tudom hogy nyilvánul meg pontosan a bőrizéd miatti gátlásod) és/vagy rossz kisugárzás...

Azaz összességében teljesen észrevehetetlen vagy! :/

2013. jún. 2. 22:26
 3/23 anonim ***** válasza:

nincs veled semmi baj, hosszú távon neked lesz jobb, csak a várakozás gyötrelmes.

Nyugi!

2013. jún. 2. 22:30
 4/23 A kérdező kommentje:

kedves első, azt hiszem, ezt most kihagyom.:)

kedves második, te pedig biztos a szőke herceg vagy pedig valamelyik királykisasszony lehetsz az álomvilágból...

2013. jún. 2. 22:30
 5/23 A kérdező kommentje:
igen, csak nehéz türelmesnek lenni, de köszönöm!:)
2013. jún. 2. 22:31
 6/23 anonim ***** válasza:
Akkor biztos szép vagy, csak a pasik hülyék, hogy ezt nem látják... sőt! Annyira szép vagy, hogy még rád se mernek nézni!
2013. jún. 2. 22:32
 7/23 anonim ***** válasza:
Megértelek. Viszont ha a kisugárzásod tényleg taszító, vagy látni rajtad, hogy túlzottan zárkózott vagy, akkor ne reménykedj, nagyon kicsi rá az esély, hogy fiúd lesz. A fiúk nem csak a kirívó, hanem a nyitott, vidám, élettel teli lányokat is keresik egyben, ez sok lánynak meglátszódik a viselkedésén, és az arcán. Dobd le magadról a gátlásaidat, fiatal vagy, nyiss a fiúk felé, használd ki a fiatalkorod amíg lehet, és pasizz, bulizz.
2013. jún. 2. 22:33
 8/23 A kérdező kommentje:
arra pedig biztos nem is gondoltál, hogy egy-egy külső hiba mekkora gyötrelmet tud okozni... és mondjuk adott esetben az önbizalomhiány bele se mersz gondolni abba, hogy rád nézne valaki is.
2013. jún. 2. 22:33
 9/23 A kérdező kommentje:
*miatt
2013. jún. 2. 22:34
 10/23 anonim ***** válasza:

Én ugyanebben a helyzetben vagyok, szóval együttérzek veled, meg magamat is bíztatom így egy kicsit. :D

3. voltam

2013. jún. 2. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!