Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A hasonló lányok, mint én...

A hasonló lányok, mint én miért nem kellenek senkinek?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, tanulok és dolgozom. Sokat olvasok,és alapjában véve érdeklődő természet vagyok, azért elég sok témához hozzá tudok szólni, ha arra kerül a sor. Körte alkatom van, sötét hajam és szemem. Egy korábbi bőrproblémám miatt elég gátlásos vagyok, de igyekszem legyűrni. Mások szerint szép vagyok, "nőcis", ezt az előbb említett bőrprobléma miatt nehezen hiszem el. Elég komoly önértékelési gondot okozott az egész dolog, de dolgozom rajta. Mégis, a mai pasik, férfiak többsége nem engem és a hozzám hasonló lányokat választják, mert nyilván minket nehezebb megkapni és nem ágyba vinni egyből, pedig folyamatosan azt szajkózzák, hogy az értelmes, normális lányokat keresik. A szórakozóhelyeken, bárokban, vagy akárhol is inkább a kihívó, vihogó lányokat választják. Sok helyen megfordulok barátokkal, csoporttársakkal, de mindenhol ezt tapasztalom. Borzasztó érzés egyedül lenni egy ilyen világban a család és barátok ellenére is.

Vagy csak én látom rosszul a helyzetet és velem/velünk van gond?

2013. jún. 2. 22:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Miért kezded te is az általánosítást?

Én is ilyen lány vagyok és sohasem volt gondom a jelentkezőkkel. Nem hiszem, hogy ezek miatt nem lenne kapcsolatod, más állhat a háttérbe.

19/L

2013. jún. 2. 22:53
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

én bájosnak tartom az önbizalomhiányt is, más lány nem is nagyon szokott érdekelni csak testileg úgy nézem :o

A körte alak meg szintén jóh x)

Ne aggódj, nekem se megy simán a dolog, de összehozom kész, legalább van benne vmi kihívás, nagyobb lesz az élvezet ha találsz vki megfelelőt így hogy ne hull minden az öledbe legalább

F19

2013. jún. 2. 23:18
 23/23 anonim válasza:

Bár nekem nem olyan az alakom mint neked

(értsd:magas,sportos...) a bőröm miatt én is önbizalomhiányos lettem nem is kicsit... de amint rájöttem h a külső tökéletesség nem minden, elkezdtem magabiztosabban járni kelni és halomra kaptam a pozitív visszacsatolásokat, nemúgy mint előtte... azóta rendre megkapom h nemcsak csini vagyok, de elképesztő kisugárzásom van ;) szóval én csak annyit tudok neked tanácsolni, h próbálj meg úgytenni mintha tökéletes lennél és akkor mások is annak fognak látni! csak az elején nehéz, utána már annak is fogod érezni magad! Hajrá csajszi!:) 21/L

2013. jún. 3. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!