A hasonló lányok, mint én miért nem kellenek senkinek?
21 éves vagyok, tanulok és dolgozom. Sokat olvasok,és alapjában véve érdeklődő természet vagyok, azért elég sok témához hozzá tudok szólni, ha arra kerül a sor. Körte alkatom van, sötét hajam és szemem. Egy korábbi bőrproblémám miatt elég gátlásos vagyok, de igyekszem legyűrni. Mások szerint szép vagyok, "nőcis", ezt az előbb említett bőrprobléma miatt nehezen hiszem el. Elég komoly önértékelési gondot okozott az egész dolog, de dolgozom rajta. Mégis, a mai pasik, férfiak többsége nem engem és a hozzám hasonló lányokat választják, mert nyilván minket nehezebb megkapni és nem ágyba vinni egyből, pedig folyamatosan azt szajkózzák, hogy az értelmes, normális lányokat keresik. A szórakozóhelyeken, bárokban, vagy akárhol is inkább a kihívó, vihogó lányokat választják. Sok helyen megfordulok barátokkal, csoporttársakkal, de mindenhol ezt tapasztalom. Borzasztó érzés egyedül lenni egy ilyen világban a család és barátok ellenére is.
Vagy csak én látom rosszul a helyzetet és velem/velünk van gond?
Szerintem elsősorban a visszahúzódottságoddal, félénkségeddel lehet a gond. A szövegedből úgy vettem ki, hogy az említett bőrprobléma már a múlté (bár kérlek, javíts ki, ha tévednék), legfeljebb csak nyomokban látszik valami. Különben meg, nem tudom, mennyire nyugtat meg vagy sem, de a férfiak normálisabb felét nem zavarják efféle apróságok.
És neked egyértelműen a normálisabbjára van szükséged. Hidd el, azok, akik a kihívó, vihogósabb lányokra repülnek rá, mint légy a virágra, többnyire nem komoly szándékkal közelítenek, és nagyjából egy szinten vannak velük szellemileg is és erkölcsileg is. Én a helyedben nem sajnálnám, hogy az ilyenek nem kíváncsiak rám. Bár megértem, hogy a folyamatos figyelmen kívül hagyás árt az önértékelésednek, de teljesen komolyan mondom, hogy szerintem ezen kívül más gond nem lehet veled.
A magabiztos, határozott kiállás tényleg sokat segíthet.
És bár bután hangozhat, az tényleg egy működő módszer, ha minden reggel belenézel a tükörbe, és hangosan mondogatod magadnak, hogy te igenis szép vagy, kívánatos vagy, okos vagy, vonzó vagy, satöbbi. Egy idő után el fogod hinni, és ez meg is látszik majd rajtad. Halál komolyan mondom.
köszönöm! :)
a múlté már, szerencsére.:)
Jajj, megvan a szó, amit kerestem! :)
Szürke kisegér vagy?
Mert húgomból is ezt nézték ki a suliban 1. nap, pedig rohadtul nem az! :D
És ha érdeklődő vagy, akkor te sem, és valószínűleg ez lehet a legnagyobb baj, a kisugárzás!
Sunshine :3 mindent leírt, amit én is leírtam volna. :-) Kicsit légy nyitottabb. :-)
Én is ilyen alkatú lány vagyok, még a szemszín és hajszín is stimmel, bár én mostanában vörösre festegetem, mert ehhez van hangulatom, de mindig volt pasim és mindig is lesz, mert mókás vagyok, vicces meg ilyenek.. :-D
Nyílj ki virágszál. :-)
A szórakozóhelyekeb, bárokban nem biztos, hogy a hosszabb távú kapcsolatokat keresik azok a fiúk :D - az idétlenül vihogó, szupermini ruhákat hordó, spicces lányok könnyebben kaphatóak.
Lehet egyébként, hogy kicsit nyitottabbnak, oldottabbnak kellene lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!