Van itt olyan srác, aki hasonló helyzetben van és megértene, akivel lehetne dumálgatni erről?
Nekem sem volt még barátnőm, csak egy Facebook-os beszélgetőtársam, akinek van barátja, és 200 km-re lakik.
Néhány napja pedig, minden ok nélkül letiltott, pedig mindig is jókat "beszélgettünk". Igaz, a barátjának nem tetszett a dolog, hogy beszélgetek vele, ezt mondta. Talán ezért történt a letiltás...
20/F
Kedves Kérdező!
Tudom, hogy havert keresel magadnak, de had mondjam el - hogy bár nem tudom, hány éves vagy - a kisfiús vonásokkal és a "nagy" orral nincsen semmi baj. (Én pl. kedvelem a nagy orrú pasikat)
Amin sürgősen változtatnod kéne, az a hozzáállásod. Próbálj meg csak egy pár napra/hétre nem foglalkozni a csajozás gondolatával és próbáld meg elfogadni magad. Sokkal magabiztosabb lesz a kisugárzásod és egyszer csak megjelennek a lányok is.
Bocsi még egyszer, csak egy tanács szerűség volt.
Nos nem minden a testi külsőség kedves kérdező. Mint szexuálpszichológus azt javaslom próbálj változtatni: légy megnyerő, legyen önbizalmad, humorérzék stb. Mindenkinek megvan a társa az életben tegyél érte.
Ne csak a szex érdekeljen hanem a lélek is. És ne légy előítéletes mert ahogyan írtad te sem vagy egy Adonisz akkor mással is légy tekintettel.
Légy ,,tökös" ne engedd, hogy gúnyolódjanak mivel mindenki azzal teszi meg akivel lehet, ne légy gyenge. Vásárolj ruhákat, légy nagy dumás és barátkozz. sok sikert! Dr. Kajtár Béla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!