Miért van ez? Van más is hasonlo helyzetben? 16l
Figyelt kérdés
volt mar egy kettő barátom és sokak szerint jol nézek ki de nem jönnek össze a dolgok.. nem szeretnék én egyből házasságot vagy nem tudom csak jo lenne ha lenne valakim.. e szánalmas? több fiu barátom is van de semelyikük sem elég érett egy kapcsolathoz vagy esetleg tul komolyan gondolja.. már annyira el vagyok keseredve hogy a lányok felé is elkezdtem vonzodni egy ideje.. van valaki más is igyezzel? hogy oldotta meg, mi lett ebből?2013. máj. 27. 21:08
1/4 anonim válasza:
Mindjárt tudsz válogatni, várj pár másodpercet :D
3/4 A kérdező kommentje:
2# bocsi xe nem kuldok kepet
1# lehet igazad lesz de nem ezert irtam ki a kerdest.. hanem h tenyleg hatha van aki hasonlo helyzetben volt.. pl egesz vegig megmaradt a bisexualitasa, atalakult leszbikussa/ meleggé ha férfi, vagy elmult..?
2013. máj. 27. 21:24
4/4 anonim válasza:
Na szép,16 éves lány végső kiábrándulásában elfordul a férfiaktól a nők felé...
16 éves lány...
Kiábrándulás a férfiakból...Ööööööö....
Ezért nem kéne ilyen korán elkezdeni pasizni,és várni egy kicsit,hogy megérjetek rá ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!