Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van ez? Van más is...

Miért van ez? Van más is hasonlo helyzetben? 16l

Figyelt kérdés
volt mar egy kettő barátom és sokak szerint jol nézek ki de nem jönnek össze a dolgok.. nem szeretnék én egyből házasságot vagy nem tudom csak jo lenne ha lenne valakim.. e szánalmas? több fiu barátom is van de semelyikük sem elég érett egy kapcsolathoz vagy esetleg tul komolyan gondolja.. már annyira el vagyok keseredve hogy a lányok felé is elkezdtem vonzodni egy ideje.. van valaki más is igyezzel? hogy oldotta meg, mi lett ebből?
2013. máj. 27. 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindjárt tudsz válogatni, várj pár másodpercet :D
2013. máj. 27. 21:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Kép?
2013. máj. 27. 21:12
 3/4 A kérdező kommentje:

2# bocsi xe nem kuldok kepet

1# lehet igazad lesz de nem ezert irtam ki a kerdest.. hanem h tenyleg hatha van aki hasonlo helyzetben volt.. pl egesz vegig megmaradt a bisexualitasa, atalakult leszbikussa/ meleggé ha férfi, vagy elmult..?

2013. máj. 27. 21:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Na szép,16 éves lány végső kiábrándulásában elfordul a férfiaktól a nők felé...

16 éves lány...

Kiábrándulás a férfiakból...Ööööööö....

Ezért nem kéne ilyen korán elkezdeni pasizni,és várni egy kicsit,hogy megérjetek rá ;)

2013. máj. 27. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!