Szerintetek csak barátkozik, vagy akarhat valamit?
A munkám során megismertem egy férfit. Illetve nem ismerem, csak láttam párszor, megtetszett, és írtam neki facebookon. Először csak ilyen semleges téma, a munkával kapcsolatban, de azonnal és kedvesen válaszolt, elkezdtünk levelezgetni. Több napig tartó, napi többszöri levélváltás után megkérdeztem tőle, lenne-e kedve meginni egy kávét. Gondolkozás nélkül igent mondott, majd bejelölt (korábban azt sem tudta, hogy a világon vagyok). Jelenleg nem egy városban dolgozunk, ezért még várat magára a kávé úgy két hetet, de azóta is rendszeresen beszélünk.
Tudom, nem láttok a fejébe, de szerintetek tetszem/szimpatikus vagyok neki, ezért mondott igent, vagy csak udvariasságból, és csak barátkozni próbál?
Most én megmondom neked a tuti: vagy az egyik, vagy a másik.
24L
Szerintem jó vagy a pasinál. Ha csak barátkozni akarna akkor nem írogatna folyton vissza nem lenne olyan gyakori a levélváltás és nem keresné a társaságod.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!