Szerintetek mit akarhat?
Van egy srác aki bejön.Tavaly megtudta, hogy odavagyok érte (nem tőlem), és utána mindig köszönt nekem vagy mosolygott rám.Nem lett belőle semmi, szóval idénre teljesen sikerült kiverni a fejemből.De mostanában mindig azt veszem észre, hogy nézeget és ott van a közelemben, és ilyenkor elég hangosan beszél, vagy, ha a barátaival van és pont mellettem megy el, mégha nem is ő beszél, inkább megszakítja őket és mond valamit elég hangosan.Nemrég közös ismerősökkel elmentünk együtt egy cukrászdába, elég kínos volt, de valahogy kibírtam és csak néha néztem rá, de akárhányszor ez megtörtént, mindig azt vettem észre, hogy rajtam van a tekintete.
Mindketten 18 évesek vagyunk, nekem még sosem volt barátom.(A srác nem egy partizós típus és nem is szokott hangos lenni.)
Válaszadóknak megy a zöld kéz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!