Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek mit hibázunk...

Szerintetek mit hibázunk haverommal a csajozásban?

Figyelt kérdés
Gyakran járunk ki az egyik megyeszékhelyre csajozni és valamiért nem vagyunk valami sikeresek. Van, akitől sikerül elérhetőséget szerezni ez nem nagy dolog, de mégis többnyire sikertelen az egész csajozósdi napunk. A többségnek van pasija vagy épp ezt mondja, hogy lekoptasson, amásik végleg meg, at ök érdektelen kategória. Nem értem miért van ez, amikor annyi csúnya fiúnak van barátnője és szerintem mi, legalábbis haverom tuti nem egy rondaság, én már inkább oda tartozom szerintem. De épp ezért, mivel ennyi csúnya fiúnak is van barátnője és mi bunkók sem vagyunk, nem érte miért koptatnak le, mi a lehet a hiba. Esetleg, ha van itt lány, aki átdumálgatná velem, hogy ő mit szeret mit nem szeret, ha egy fiú leszólítja az megírhatná privátban.

2013. jún. 2. 00:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Debrecen?!
2013. jún. 2. 00:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem csak a külső számít :D
2013. jún. 2. 00:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Remélem nem Debrecen.. :D Egy ismerősöm mindig azt hiszi én írom ki ezeket, csak mert debreceni vagyok. :D
 4/5 anonim ***** válasza:
Elmondanám, de nem ma. Ha privátban megírod, hogy mit, hogyan szoktatok csinálni, akkor holnap válaszolok rá.
 5/5 anonim ***** válasza:
Próbáljátok meg most sportkocsival, és pár köteg Deák Ferkóval. A többit odabízom :)
2013. jún. 2. 02:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!