Akkor most számít a külső vagy sem a csajozásban, a PUÁknak van igaza vagy a hétköznapi embereknek?
Üdv
én kb 2 hete foglalkozom PUA anyagokkal, és vannak lány ismerőseim is, én azt mondom, h a külső számít, de korántsem annyira, mint azt sokan hiszik. Bőven elég egy hatos külső a srácnak, h nyerő legyen. Azt is el kell fogadni, h nem jössz be mindenkinek, a PUA-k sem szednek fel mindenkit, ők is azt mondják, h találd meg azt a réteget, akiknek bejössz, és akik bejönnek neked, és ha a legtöbbet hozod ki magadból, akkor náluk lesz sikered.
Az arcán nem tud változtatni senki, de a haján, arcszőrzetén, ápoltságán igen, erre mindig figyelni kell. Jó ha sportolsz rendszeresen, ez a szexben is nagyobb kitartást ad, és vonzóbb a külsőd is. Fontos, h nézz divatmagazinokat, beszélj lányokkal az öltözködésről, nézd meg h a nagy sármőrök hogyan öltözködnek, és hozzájuk hasonlóan alakítsd ki a saját stílusod.
A férfiaknak a női külső nagyon fontos, ezt a nők is tudják, a nőknek viszont egy férfival kapcsolatban a megszerzett javak a dominánsak. Én még nem láttam olyan milliomost, aki bizonytalan lett volna, puhap*cs, ápolatlan stb. Egy sikeres ember nem feltétlenül rendelkezik vastag pénztárcával, de általában az is van, egy sikeres hím magabiztos, céltudatos, tudja mit akar, egyedül is elérheti, és ő irányítja az életét, és ezt sugározza is a világ felé. Na ez a vonzó egy nőnek. De ő sem fog minden nőt meghódítani, ezt meg kell érteni. A nőnek dominancia, értékes hím kell. Az, h melyik nőnek mit jelent az érték és domináns viselkedés, az mindig más. Van olyan csaj, aki az okos srácokra bukik, vannak akik a Vin Diesel félékre, vannak, akik a vékony, helyes kis PUA srácokra. Daniel Crieg csúnya férfi, Mégis rengeteg nőt megkaphat, mert ő sugározza magából a magabiztosságot, az erőt, dominanciát, sikert.
Vagy itt van az Alkonyat férfi szereplője, majom képe van, mégis rengeteg lány oda van érte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!