Akkor most számít a külső vagy sem a csajozásban, a PUÁknak van igaza vagy a hétköznapi embereknek?
Figyelt kérdés
Folyton vitázok a nagy PUA arcokkal, hgoy most számít-e a külső vagy sem. Én gyakran tapasztalok undort a lányoknál, amikor közeledek feléjük, így én úgy gondolom, hogy hiába minden, nincs remény, ha nem tetszem a csajnak, akkor ez már bukott küldetés. A probléma az, hogy ilyen alapon lényegében sosem lesz barátnőm, vagyis nem is lehetne, hacsak nem a pénzemért jönnének össze velem, de most ez ne számítsuk bele, meg attól úgysem lennék boldog. Na, de akkor hogyan lehetne így becsajozni? Hisz undort látok a lányok arcán, ha rám néznek. De a nagy PUA arcokc sa folyton azzal jönnek, hogy azért van, met nem vagyo képes elhinni, hogy hű, de helyes, fasza gyerek vagyok, aki bármelyik csajt megkaphatná. De ez olyan hülyeség, hát hogy hinném el, amikor a tényleg magukért beszélnek?2013. máj. 26. 22:49
11/12 anonim válasza:
12/12 anonim válasza:
Bár szerintem a csávó az nem PUA :-)
De így is megy neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!