Ha nem számít a külső a csajozásban, akkor miért van az, hogy nekem mégsem sikerül olyan csajt kifognom, akinek bejönnék?
Ismerős én duci vagyok de nekem még egyik se monda az arcomba inkább kifogásokat találnak ki :(
de biztos van kivétel szóval fel a fejjel előbb utóbb minden zsák megtalálja a foltját :)
biztosan találsz majd valakit..
a külső télleg nem számít, a belső megszépíti az embereket:)
Nézd máshogy. Ha feltételezzük, hogy nem számít a külső, és neked mégsem jön össze, nem lehet, hogy a belsővel van a gond? :) Lehet, hogy nem vagy elég kedves, közvetlen, nincs fellépésed, kisugárzásod. Rosszul öltözködsz (ez külső is, de az öltözködés részben belülről fakad), ezáltal valami olyan jelet adsz, ami a lányoknak nem jön be...
Hülyeség lehet, de én mindig nagyon néztem, ki hogy öltözik. Félre ne értsétek, nem a márkát, vagy az árak miatt, hanem abban, mennyire van egyénisége, stílusa valakinek.
Számít a külső. Akkor nem számít, ha lassan alakul ki a vonzalom.
De amikor odamész valakihez és leszólítod, mégis mi más foghatná meg, mint a külsőd? Hiszen fogalma sincs, milyen a belsőd, nem tud az alapján megítélni.
Ki mondta, hogy nem számít a külső?!
Az nagyon átbaszott... a lányok csak a külsőt nézik. 30on túl kezdi el őket érdekelni a belső is valamennyire :)
A belső a lényeg:
Bőr ülés, digitális klíma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!