Van félnivalóm?
Ma a srác, akit szeretek FB-on ismerős lett azzal a lánnyal, aki általános suliban a gyerekszerelme volt(osztálytárs). Azóta egyébként nem találkoztak, és sohasem jöttek össze. A srácnak mondjuk más barátnője sem volt addig...
Igen ám, de a csaj egy közös fiókot készített a barátjával. Ti ha esetleg éreznétek még valamit valaki iránt, egy ilyen visszajelölnétek? :D Én nem, tuti nem nézném végig a sok nyálas közös képet. XD Látom elköltözött 200 km-rel arrébb amúgy...
Tudom hülye kérdés, de ha baráttal van a csaj(aki amúgy más típusú, mint a szerelmem, tipikusan az, aki általában bejön ebben a korban a lányoknak...magas izmos... ha azzal szakít esetleg, akkor hasonlót keres ugye? :O), akkor ugye nem lehet újra olyan kapcsolatfelvevéses, ismerkedéses izé, amiből a párkapcsolatok szoktak lenni?
18 évesek.
tudom, ostoba kérdés, főleg a facebook miatt, de inkább égetem itt magam névtelenül, minthogy kétségek közt legyek. :3
Remélem jobb lett, hogy ideírtad. :3
Amúgy persze, hogy jól mondom, nekem mindig igazam van .^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!