Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van félnivalóm?
16 éves lány vagyok,és van egy 20 éves srác,aki nagyon bejön,mind külsőleg,mind belsőleg,és hát nagyon úgy néz ki a dolog,hogy összefogunk jönni.:D Csak attól tartok,hogy Ő nem venné túl komolyan a kapcsolatunkat ,mivel én még csak "tini" vagyok,és én nem akarok csak egy lenni a sok közül,bár persze nem fűzök ehhez olyan reményeket,hogy életem végéig fog tartani,de azért pár évig mondjuk jó lenne valakivel együtt lenni.Amúgy nem úgy ismerem ezt a srácot,hogy párszor kefélünk és ott hagy,de azért mégse vagyok 100%-ig biztos abban,hogy nem ezt fogja tenni.
Azt láttam,hogy elég sok huszonéves srác van ezen az oldalon és kíváncsi lennék,hogy ők mit gondolnak erről és,hogy ők mit tennének a pasi helyében.:)
Nézd nekem van olyan 23 éves haverom, akinek 16 éves nője van, először elég fura volt, de ő szereti, már vmi egy éve járnak.
Más kérdés, hogy a csajszi elég naiv, így elég meredek dolgokat is megcsinált a háta mögött, mivel könnyen az orránál fogva vezette, de ez az ő kreténsége.
És mint 20 éves csaj mondom, hogy sok 20 éves srác próbálkozik direkt fiatalabb lányoknál, mivel az ő szemükben sokkal férfiasabbak lehetnek, mint a kortársaikéban.
Ismerd meg a srácot, és utána döntsd el, hogy érdemes-e vele kapcsolatot kezdeni. Ha rendes, akkor nyugodtan, azért 4 év nem olyan sok.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!