Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 9hónapja van egy párom. Van félnivalóm? Ti mit csinálnátok?
Azt tudni kell,hogy a jó isten engem kis mellekkel áldott meg,ami 70-75-öt takar:S
Tegnap megtudtam valamit.Azt hogy eg közös csaj ismerősünk,aki "nagy" darab,de a mellei hatalmasak,a képéhez odairta ezt:Bárcsak az enyém lehetne.
Én erre nagyon kiborultam,és nem magyarázta meg,hanem még ő sértődött meg,én helyettem.Ilyenkor mi a legjobb teendő??? Én az életemet adnám érte,annyira szeretem,valamelyiknap már terveztük a közös nyaralásunkat is.Ő nagyon féltékeny rám.Azt is tudni kell,hogy megnézi jó nőket,jó mellekkel.De melyik pasi nem? Ez még oké.Más azt is megbocsájtja ha megcsalják,de azért nálam is vannak határok.Segitsetek.Tudom hogy nem csal meg,csak ilyet csinált.Van enne valami alapja??? Elvesziteni nem akarom,de azért ezt ne csinálja...
Egy csajnak bejön a barátod, rákérdeztél, hogy most mi van és nem tetszett neki, hogy nem bízol benne.
Itt szerintem csak ennyi történt. Ha biztos vagy ebben a kapcsolatban, akkor nincs jelentősége.
Egyértelmű, hogy a párod tojik a mellméretedre. Bár ha helyesen akarok fogalmazni, akkor terád tojik, nem a mellméretedre. Ha nem érdekelné a mellméreted, megfelelne neki, nem más nőket nézegetne. Mellesleg teljesen jogosan vagy felháborodva!
Az én párom hónapokkal később jelentette be, miután összejöttünk, hogy szakítani akar...Hogy miért? Mert szerinte kövér vagyok. Csak azt furcsálltam, hogy akkor sem voltam vékonyabb, amikor megismert. Akkor miért kellettek hónapok, hogy rájöjjön, nem tetszem neki???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!