Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A csajok miért válogatnak...

A csajok miért válogatnak ennyire a külső alapján, ha állítólag nekik a jellem a fontosabb? A női nem maga az ellentmondás, mintha mindig mást mondanának, mint amire vágynak, jól gondolom?

Figyelt kérdés
2013. máj. 31. 18:02
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
17%

"Ez a statisztika nem releváns, mert másik országról szól"

Méghozzá egy olyan országról, ahol nem 8000 felhasználó van regisztrálva egy társkeresőn, hanem nagyságrendekkel több.

Minél több mintavétel van, annál pontosabb a statisztika.

2013. máj. 31. 19:31
 22/33 anonim ***** válasza:
Jó, de csak mert sok a minta még nem elfogadható, mivel ott mások az emberek.
2013. máj. 31. 20:19
 23/33 anonim ***** válasza:
Mondtam, ha neked ez ennyire fontos, akkor csináld meg Magyarországon ezt a projectet.
2013. máj. 31. 20:20
 24/33 anonim ***** válasza:
Helike, egy kérdés: Te tanultál valaha statisztikát?
2013. máj. 31. 20:36
 25/33 anonim ***** válasza:
12%

Ehhez aztán nem kell Nagy Magyar Királyi Ész, hogy ha több embert vonsz be, akkor pontosabb az eredmény.

Ezen a társkerin 3.5 millió aktív felhasználó van, nem 8000 :)

Az Alexa globális listáján az oldal a 691. helyen van és a világ elég sok részéről nézegetik, tehát nem csak egy országból, ahogy ti gondoljátok.....

[link]

....míg a gyakorikerdesek.hu a 7694.

[link]

Külön megjegyzendő itt, hogy a kereséseknél a második legtöbb alkalommal a "lábfétis" kulcsszóból kattintanak a GYK-ra :))))))))))

....illetve a 7. helyen a muszáLY (ly-nal) kulcsszóról :D

A tizedik legtöbbször pedig a "romlott hús szaga savanyú" keresése során érkeznek ide :)

2013. máj. 31. 22:13
 26/33 anonim ***** válasza:

"Ehhez aztán nem kell Nagy Magyar Királyi Ész, hogy ha több embert vonsz be, akkor pontosabb az eredmény."

Mondd, miért nem tudsz egyetlen kis kérdésre válaszolni?! Nem azt kérdeztem, hogy mekkora ész kell ahhoz, amit mondasz, hanem azt, hogy TANULTÁL-E VALAHA STATISZTIKÁT.

2013. jún. 1. 04:05
 27/33 anonim ***** válasza:
12%

Nem, műszaki végzettségem van.

Gondolom te tanultál. Akkor meséld el, hogy mikor jön ki pontosabb eredmény: ha kevesebb embert, vagy ha több embert vonsz be?

Sajnos ezt a projektet nem lehet Magyarországon megcsinálni, mert egyik társkeresőn sincs 200000 aktív felhasználó, ahogy kívántad.

2013. jún. 1. 08:07
 28/33 anonim ***** válasza:
Meg lehetne csinálni másképp és. Csináld meg.
2013. jún. 1. 08:34
 29/33 anonim válasza:
én is szoktam mondani, hogy nem a külső fontos, de valójában az is számít. Számomra ez nem a velünk született adottságokra értendő, hanem hogy mennyire figyel oda az ápoltságra, hogyan öltözködik (nekem pl az jön be, ha nem úgy néz ki mint egy divat majom, de nem is a múltszázad és persze alkalomhoz illően mindig) és hogy mennyire tartja karban a testét. nem kell kigyúrt állatnak lenni, de ne legyen elhízott és ne egy anorexiás modellre emlékeztessen
2013. jún. 18. 16:00
 30/33 anonim ***** válasza:

mindenesetre mi pasik legalább nem anyagi helyzet alapján válogatunk!

a 19:22 meg tényleg egy nyomorék ostoba troll, kapta is helyből a mínuszt.

2013. júl. 23. 14:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!