A csajok miért válogatnak ennyire a külső alapján, ha állítólag nekik a jellem a fontosabb? A női nem maga az ellentmondás, mintha mindig mást mondanának, mint amire vágynak, jól gondolom?
Figyelt kérdés
2013. máj. 31. 18:02
11/33 anonim válasza:
Akkor megint feltenném nektek az örökzöld kérdést: Miért kellene, hogy érdekeljen minket egy olyan férfi jelleme (úgy, mint párjelöltnek, nem mind barátnak/havernak), aki nem vonzó számunkra?
12/33 anonim válasza:
Miért, számotokra miért csak a legjobb 20?
13/33 anonim válasza:
Na mi van, nem tudod lenyelni az igazságot? Ott van, be lett linkelve, fiúk írták, hogy nem tudnak csúnya lányokhoz vonzódni.
14/33 anonim válasza:
1. Bocs, de nem végeztem statisztikát, hogy nekem tényleg csak a 20% jön-e be. Meg valamiért az az érzésem, hogy a nagyszerűen tudományos cikk írója sem végzett semmilyen statisztikát.
2. Minek filóznék ilyesmin mégis? Vagy megfog valami az illetőben, vagy nem. Vagy beleszeretek, vagy nem. Érzésre megy ez, nem kilogikázva, meg taktikákat felépítve.
15/33 anonim válasza:
Ez, amit belinkeltél nem hivatalos adat. Fölösleges volt.
16/33 anonim válasza:
Basszus, ha valaki öngyilkos akar lenni, de még habozik, csak jöjjön fel GYK-ra és olvassa végig a sok lúzer rinyálását, mert nem jut nekik lyuk és így inkább a nőket szidják! Komolyan mondom, az összes ilyen kis nyöszörgő g*cit felkötném egy fára!! És nem azzal van baj, hogy rondák vagytok, hanem azzal, hogy itt nyígtok nőért, de közben szabályosan oltjátok őket, amiért nem kelletek nekik!!
17/33 anonim válasza:
Bocs, van statisztika. Méghozzá egy társkereső reprezentatív felmérése.
Ez a grafikon a lényeges:
Mintha hiányozna a Gauss-harang másik oldala, neeeeem?
Fordítva, hogy a férfiak mennyire találják vonzónak a nőket, teljes Gauss-harang rajzolódik ki, tehát a hiba nem a mi készülékünkben van:
18/33 anonim válasza:
Értem. Ez a statisztika nem releváns, mert másik országról szól. Én viszont belinkeltem két kérdést is, hogy a srácoknak nem kellenek csúnya lányok.
19/33 anonim válasza:
19:22, véletlenül nem sejted, ennek mi lehet az oka?
Amúgy meg húzzál máshova trollkodni, idióta.
20/33 anonim válasza:
Mutass nekem 100.000 pasit és megmondom melyik tetszik és melyik nem, és ezt játszd el minimum 100.000 magyar nővel és magyar férfival. Azt eltudnám fogadni, ha az alapján készülne egy ilyen. Ezt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!