Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bor, vagy a furdo allitolag elorehozza a menstruaciot, de kesleltetheti is?
Figyelt kérdés
2013. máj. 9. 14:34
1/7 anonim válasza:
Amennyire én tudom (és nálam meg is történt) hogy az alkolhol késleltette, viszont ha forró vizes űlő fürdőt veszel az előrehozza, vagy ha nehezn jön meg akkor rásegít.
2/7 ivilicious válasza:
a vörös bor vérszaporító ! hmarabb elmúlik tőle,ha közben iszod
3/7 A kérdező kommentje:
Marmint ugy ertem h mi lesz ha elotte iszod, nem ha kozben.
2013. máj. 9. 15:05
4/7 anonim válasza:
Bor? Bór? Bőr? Az ékezeteket nem véletlenül találták fel...
5/7 A kérdező kommentje:
EZ A BOR:A bor szőlőből, egyéb gyümölcsből[1], vagy mézből[1] készülő, alkoholtartalmú ital. Mezopotámiából indult el világhódító útjára Európába, Afrikába, majd a 16. században a spanyolok által Amerikába, majd végül Ausztráliába és Új-Zélandra. A szőlőszemekből kipréselt must alkoholos erjedésével készül. Az éves csapadékmennyiség határozza meg a szőlőtermés (és így a bor) mennyiségét, a napsütéses órák száma pedig a cukorfokot. A szőlőt általában szeptember végén szüretelik, az aszúszőlőt később.
2013. máj. 10. 13:45
6/7 A kérdező kommentje:
Ha nincs a bor-on ékezet, hova írjam, mondd már meg, kérlek!
2013. máj. 10. 13:49
7/7 anonim válasza:
Ha egyébként ékezettel írsz, akkor persze egyértelmű, erre akartam utalni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!