Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az normális, ha ösztönösen...

Az normális, ha ösztönösen kerülöm a nagyon szép lányokat?

Figyelt kérdés
Részben tudatosan, hiszen az ilyen lányok nyílván bárkit megkaphatnak, én meg nem vagyok egy adonisz, helyes srác. Másrészt, nekem már sok is, ha egy csaj ennyire jól néz ki, egy átlagos lánnyal is beérem, csak szeressen őszinténe és jellemre megfelelő legyen a számomra, gyerekeim anyjának el tudjam képzelni típus legyen.
2013. máj. 31. 00:18
 151/161 anonim ***** válasza:
50%

Jézus Atya Úr Isten mi van itt, az Isteneteket már, ezért mind a Gyehenna tüzén fogtok megégni! Megjárjátok még a 9. poklot is a 7. mennyország előtt. Hát mi ez a 15 oldalnyi surmóság? Elpocsékoljátok itt a fekete éjszakát ilyenekkel, hogy a nyálatok nem csorog a Napig, Atya ég, most meg kialusszátok a krumplit is a földből, mert éjjel itt gyalázatoskodtátok ki magatokat. Milyen világ ez, ahol itt így beszéltek egymással, egymást küldözgetitek aludni, pontozgattok következmények nélkül élitek a kis bűnös világotokat, aztán majd csak lesz valahogy vagy mi lesz hogy? És erre pazaroljátok az időtöket, ahelyett, hogy szeretgetnétek az otthonmaradtakat, akik már rég aludtak, talán rólatok álmodtak lila mezőkön, pitypangernyőkön és arany folyóban mosdattak titeket álmukban, hogy ébren lévő tisztátalanságotokat csillapítsák.

Kérdező: tudod, hogy nem az, basszus... ilyen hülye kérdést, nemár... Meg mi az hogy szép. Kinek mi a szép. Remélem én az vagyok és elkerülsz, meg a többi kis nyomika is, mert unalmasak vagytok már.

2013. máj. 31. 11:15
 152/161 anonim ***** válasza:
Ja, a buz.i filmeteket nézem, ha éjszaka nem alszom, a ti hibátok. :-P
2013. máj. 31. 12:42
 153/161 Noydra ***** válasza:
Öhm... Tudom hogy ritka fogyatékos volt az oldal éjjel... De te mit szívtál a fenti vers megírása érdekében? :)
2013. máj. 31. 12:42
 154/161 anonim ***** válasza:
Csak kávézom meg cigizem. :-) Néha csak dől belőlem a hülyeség. :-D
2013. máj. 31. 12:47
 155/161 anonim ***** válasza:
én is elkezdtem nézni, de rájöttem, hogy már láttam :((((
2013. máj. 31. 13:10
 156/161 anonim ***** válasza:

Bazz, végigparáztam az egészet. O_o

jó volt amúgy, az ilyeneket nagyon szeretem, csak néhol ijesztő.

2013. máj. 31. 13:11
 157/161 anonim ***** válasza:

.151

tölts el pár éjszakát itt és hozzászoksz

2013. máj. 31. 13:30
 158/161 anonim ***** válasza:

Hát csak ezért nem maradok fent. :-/

Vagy úgy gondoltad, hogy nálad? Mármint te hozzászoktatsz? És akkor én leszek a báróné? :-D

2013. máj. 31. 13:34
 159/161 anonim válasza:
0%
Na mit van gyíkok? :D
2013. máj. 31. 13:49
 160/161 anonim ***** válasza:

Hivatalos: mindenki, aki ehhez a kérdésnél két alkalomnál többször hozzászólt, azonnali hatállyal intézkedjen egy élet beszerzéséről.

Továbbá javaslom, hogy tanuljatok, vagy dolgozzatok valamit.

2013. máj. 31. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!