Az normális, ha ösztönösen kerülöm a nagyon szép lányokat?
Jézus Atya Úr Isten mi van itt, az Isteneteket már, ezért mind a Gyehenna tüzén fogtok megégni! Megjárjátok még a 9. poklot is a 7. mennyország előtt. Hát mi ez a 15 oldalnyi surmóság? Elpocsékoljátok itt a fekete éjszakát ilyenekkel, hogy a nyálatok nem csorog a Napig, Atya ég, most meg kialusszátok a krumplit is a földből, mert éjjel itt gyalázatoskodtátok ki magatokat. Milyen világ ez, ahol itt így beszéltek egymással, egymást küldözgetitek aludni, pontozgattok következmények nélkül élitek a kis bűnös világotokat, aztán majd csak lesz valahogy vagy mi lesz hogy? És erre pazaroljátok az időtöket, ahelyett, hogy szeretgetnétek az otthonmaradtakat, akik már rég aludtak, talán rólatok álmodtak lila mezőkön, pitypangernyőkön és arany folyóban mosdattak titeket álmukban, hogy ébren lévő tisztátalanságotokat csillapítsák.
Kérdező: tudod, hogy nem az, basszus... ilyen hülye kérdést, nemár... Meg mi az hogy szép. Kinek mi a szép. Remélem én az vagyok és elkerülsz, meg a többi kis nyomika is, mert unalmasak vagytok már.
Bazz, végigparáztam az egészet. O_o
jó volt amúgy, az ilyeneket nagyon szeretem, csak néhol ijesztő.
.151
tölts el pár éjszakát itt és hozzászoksz
Hát csak ezért nem maradok fent. :-/
Vagy úgy gondoltad, hogy nálad? Mármint te hozzászoktatsz? És akkor én leszek a báróné? :-D
Hivatalos: mindenki, aki ehhez a kérdésnél két alkalomnál többször hozzászólt, azonnali hatállyal intézkedjen egy élet beszerzéséről.
Továbbá javaslom, hogy tanuljatok, vagy dolgozzatok valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!