Az normális, ha ösztönösen kerülöm a nagyon szép lányokat?
Figyelt kérdés
Részben tudatosan, hiszen az ilyen lányok nyílván bárkit megkaphatnak, én meg nem vagyok egy adonisz, helyes srác. Másrészt, nekem már sok is, ha egy csaj ennyire jól néz ki, egy átlagos lánnyal is beérem, csak szeressen őszinténe és jellemre megfelelő legyen a számomra, gyerekeim anyjának el tudjam képzelni típus legyen.2013. máj. 31. 00:18
131/161 anonim válasza:
ma 02:05
naná... tőled forog a kerek erdő is... meg a gyomrom is olykor...
132/161 Noydra válasza:
Igenis szánalomra méltó életképtelen barátom, takarodok is aludni, ha úgy kívánja törékeny lelked :)
133/161 anonim válasza:
Uff prof :)
Amúgy
Az üzenet küldője: -Unidentified-
Az üzenet címzettje: foley
Az elküldés időpontja: ma 02:04
Az üzenet szövege: Takarodj aludni! (:
134/161 anonim válasza:
Nekem persze nincs mersze írni. :( :'D
135/161 anonim válasza:
Nekem tök mást írt... Mindjárt meg is sértődöm, hogy nem törődik a jólétemmel és nem küld el korán aludni... XD
137/161 anonim válasza:
nekem sem, bár én a legtöbb személyiségével jóban vagyok
138/161 anonim válasza:
Még mielőtt megfenyegetne,hogy levéljog,személyiségi jogok stb.
Ezt nekem írta,tehát jogom van hozzá.
139/161 anonim válasza:
Utolsó előtti az melyik? Gegel vagy torgyán?
140/161 anonim válasza:
Most olvastam végig a 15 oldalt mert belinkelték. Hát... jó volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!