Vannak itt még olyan leszbikus lányok, akik komolyabb kapcsolatot keresnek?
Figyelt kérdés
Bulikban elég nehéz ismerkedni. Utcán, buszon meg pláne. Társkeresők kihaltak. Szóval, itt megpróbálom, hátha összejön.2013. máj. 30. 18:42
11/15 anonim válasza:
Nekem is írhattok, de nem csak hosszútávú, komoly kapcsolatot keresek, benne vagyok komolytalanba is akár ;)
18/l
Bp
12/15 anonim válasza:
Szívesen ismerkedem, ha gondoljátok:) Érdekelne, hogy kinek milyen életsztorija van, hogy hogyan jöttetek rá, hogy leszbikusok vagytok. Még nem vagyok teljesen biztos a dolgokban..remélem akad aki ír.:) 16/L Bp
13/15 anonim válasza:
Én is komoly kapcsolatot keresek, írhattok nyugodtan :)
19/L
14/15 anonim válasza:
Igaz, én még csak 15 éves vagyok, de én is komoly kapcsolatot keresek, ha akartok írhattok nekem is. ;)
15/15 anonim válasza:
Vannak, csak sajnos kevesen. Honnan írsz? Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!