19 éves nőies lány vagyok, még nem tudom, hogy leszbikus vagyok-e, de kb 6 éve vannak ilyen gondolataim. Szeretnék olyan lánnyal ismerkedni, akivel lehet beszélgetni intellektuálisabb témákról, vonzódunk egymáshoz, a kapcsolat barátság extrákkal jellegű, nincs számonkérés, nem kürtöljük szét a dolgot, csak jól érezzük magunkat. Hol lehet hasonló lányokat találni?
2013. máj. 29. 22:23
1/10 anonim válasza:
Én egy olyan városba lakok ahol minden jó nő leszbikus , de amúgy szerintem jajj már....
2013. máj. 29. 22:26
2/10 anonim válasza:
Itt ezen az oldalon is láttam már több kérdést ezzel kapcsolatban tehát pl itt..meg pesten vannak erre specializálódott helyek,de miért nem jók neked a fiúk? :P
17/F
2013. máj. 29. 22:28
3/10 anonim válasza:
amit te akarsz ahoz nem kell leszbikus lány elég egy úgymond "tipikus mai fiatal" lány
az igazi leszbikusok (akik nőkkel akarják leélni az életüket és annyira ódzkodnak a férfiáktól mintha maguk is férfiak lennének) elenyészű számú szabályt erősítő kivételt leszámítva nem néznek ki jól
2013. máj. 29. 22:30
4/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, fogalmad sincs, hogy én milyen vagyok, mik az elvárásaim. Nem szórakozásra vágyom vagy hülyéskedésre, hanem komoly kapcsolatra vagyok képtelen, de ettől még nem pasival akarom azt a valamit sem. Szimplán most még nem tudom, hogy szeretnék-e komoly kapcsolatot akárkivel is. (Nem bulizás, vagy partnerek váltogatása miatt, egyszerűen csak szeretnék ellenni valakivel anélkül, hogy megmagyaráznánk a dolgot.)
2013. máj. 29. 22:36
5/10 anonim válasza:
Éljünk leszbia:D de tényleg most ahogy figyelem egy csomó leszbis kérdés van, keresgélj közöttük:3
2013. máj. 29. 23:17
6/10 anonim válasza:
Én szívesen vagyok benne egy barátság extrákkal jellegű kapcsolatban :)
19/L
2013. máj. 30. 16:26
7/10 anonim válasza:
Ez nagyon jól hangzik és biztos van aki vevő rá :) csak vigyázz, mert beléd szeret a társ és akkor nem lesz elég neki ez a fajta kapcsolat:S csak óvatosan!
2013. máj. 30. 20:16
8/10 anonim válasza:
Én is benne lennék egy ilyen "kapcsolatban" 18/L
2013. máj. 30. 20:52
9/10 anonim válasza:
kérdező most akkor össze fogtok jönni hárman?te, 6-os és 8-as?
de hiába kérdeztem meg már másutt normális választ nem kaptam:ti vagyis a magatokfajták csak kortársaitok előtt vállaljátok fel ezt az leszbis dolgot vagy bárhol bármikor kövekezetesen?
nagymamitok ha a pogácsa és a rétes kínálgatása közben nagy izgatottan rákérdez "...óh és mond csak kicsim, mi újság a fiúkkal?" akkor ti rávágjátok hogy "hát semmi mostanság ugyanis leszbizek" ??
2013. máj. 31. 00:59
10/10 anonim válasza:
6. válaszoló vagyok. A lányokat szeretem, sosem érdekeltek a fiúk, szóval nem úgy "leszbizek", hogy összefekszek minden egyes lánnyal, hanem nagyon is megválogatom, hogy ki az, aki hozzám való. Később majd kialakulhat komolyabb párkapcsolatom egy lánnyal, de addig is, amíg nem találom meg őt, addig miért ne lehetne egy olyan barátnőm, aki testi-lelki jóbarátnő? Egyetlen ilyen barátnő nekem elég, nem kell a fél város. Nem vagyok egy plázacica tipus, aki havonta váltogatja a szerelmeit, úgyhogy nem kell rögtön itélkezni. És igen, nagyszüleim is pontosan tudják, hogy a lányokat szeretem és elfogadnak ilyennek! Egyáltalán nem fogunk hárman összejönni és úgy "játszadozni", ahogy azt te gondolod, mert én nem vagyok olyan! A kortársaimnak meg nem kürtölöm szét, csak a közeli barátaimnak beszélek erről, de a többieknél én személy szerint nem szoktam dicsekedni ilyesmivel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!