Létezhet olyan nő, akinek enniyre nem számít a külső, hogy ismerkedik velem, aki eléggé csúnya?
Hogy lehet??
1. Nem is vagy csúnya, csak bebeszéled magadnak, mert ért 1-2 csalódás
2. Fiatal a csajszika, és játszani van kedve (azaz hülyít)
3. Öreg a csajszika, és már fél,hogy végleg egyedül marad, de Te kapóra jöttél neki
4. Ráköltöd a fél vagyonod
5. Még nem költöd rá a fél vagyonod, de Ő tudja, hogy hamarosan kaszál belőled
6. Neki Te vagy az álompasi, mert nem egy üresfejű kirakatbábu vagy
Saját tapasztalatból mondom,hogy ha azt sugárzod kifelé, hogy magabiztos vagy, tudod a hibáidat és méginkább az előnyös oldaladat, akkor a legszebb lány is simán belédszerethet, mégha ő sem gondolja!
Az érzelmek nem külsőségeken múlnak!
Persze mindenkinek van zsánere, meg tudja mi tetszik neki... de az élet nagy játékos!:)
Elmondom hogy lehet és szeretném, ha hinnél nekem.
Mindenkinek más tetszik és valszeg neki a Te típusod jön be, az amilyen Te vagy. Ilyen egyszerű. Ne hallgass a félelmeidre, szeresd, legyetek boldogok.
B*zd... miért szórakozna már vele? :O
Ennyire nehéz elhinni, hogy egy nő normális és nem csak a külsőségekre megy?
van aki le is nézi ezeket a sztárocskákat, a sok csilivili cuccot meg a sminket, és inkább egyszerű a megjelenése, ők szerintetek hogy ismerkednek, vagy kivel?
17/L
LÉgy óvatos, kérdező, ne éld bele magad hiába!
Engem egy csaj úgy szívatott meg, hogy randizott velem, bókolt nekem és képes volt még smárolni is velem, úgy tettt, mintha bejönnék neki, aztán később a pofámba vágta, hogy ritka ronda srác vagyok és csak fogadásból randizott velem, szarul smárolok és felejtsem el egy életre.
Vigyázz a lányokkal, írtó kegyetlenek tudnak lenni!!
Én azóta egyben sem bízom és elkönyveltem magam örök rondasságnak. Egyébként velem is ez volt mindig is, akárhány csajnál próbálkoztam vagy igyekeztek lekoptatni vagy a képembe vágták, hogy ronda vagyok és kinevettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!