Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érvényesülhetnék rosszabb külső adottságokkal?
Halkan megkérdezem: esetleg.. egy képet kaphatnánk?
Köszi.
Hogy ne lenne haragosod, az a 8-10 szerencsétlen aki nem volt elég jó neked.
Egyébként pedig menj el plasztikáztasd magad.
Ha Te így gondolod, mit gondolhat az a 8-10 fiú?
Amúgy amíg ezt nem olvastam, én azt gondoltam, h jó csaj vagyok, de miután láttam, h 8-10 sráccal randiztál már és csúnyának tartod magadat, ezek után elgondolkodom, én milyen lehetek, hisz én csak 3 sráccal randiztam és ők sem voltak Adoniszok. Lehetséges, h csak önbizalmad nincs, és h csak te látod magadat csúnyának. De az is lehet, h tényleg az vagy, és akkor igazából nem tudsz mit csinálni. A torna,ápoltság mindenképp jó,de ezentúl már csak várni tudsz...valakire akivel egymásra találtok.
Amúgy nekem is sokan mondták már h karakteres arcom van,de ők pozitívan gondolták..... Ezt te biztos nem értetted félre?
Szia!
Mit értesz bunkó közeledés alatt? Mit mondtak, hogyan mondták, vagy mit tettek? Neked nincs jellembeli hibád, ami ellenszenvet sugároz, és zárkózottságot..?
Én nagyon szívesen megnéznék egy képet rólad, nem lehet annyira tragikus a helyzet :)
18 Hajdú-Bihar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!