Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan érvényesülhetnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érvényesülhetnék rosszabb külső adottságokkal?

Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok és még nem volt barátom. A problémám nem is konkrétan ez, mert nem is akarok senkihez hasonlítani, elfogadom, hogy nekem más utam van és az átlagosnál később "érek". na de mi van, ha ez a bizonyos "érés" sosem következik be? sajnos tényszerűen meg mondanom, hogy nem vagyok az a klasszikusan szép lány, sőt. A sors szerencsétlenül úgy hozta hogy anyának és apának is a gyengéit örököltem a külsőmet illetően, nem pedig az erősségeit. Nagyon erőteljesen szögletes arcom van, nagy és görbe orrom, a szemeim pedig mélyen ülők, tehát nem szép, nagy kerek szemek. Ezekkel tisztában vagyok, általában úgy jellemeznek engem hogy "karakteres" arcom van, ha rákérdezek hogy szépnek tartanak-e, vagy simán nem válaszolnak, azóta nem is forszírozom a kérdést. Egyébként adok magamra, tornázok, divatosan öltözködöm, sminkelek, ápolom a hajam stb. Sokan kedvelnek, sőt, egy haragosom sincs, mert mindig mosolygok és mindenkihez van 1-2 jó szavam. De mégis, az a csúnya lány maradok, ezt nem lehet elkendőzni, látja mindenki, persze jóindulatból, szeretetből kerülik a témát. Valahogy nagyon fáj ez nekem, mert vágynék arra, hogy szépnek mondjanak, bókoljanak nekem, udvaroljanak, hogy nőnek érezhessem magam, mert ilyen még soha nem volt. Már akart velem 8-10 fiú járni, de olyan rémes alakok voltak, akiket komolyan sem lehet venni. Külsőleg sem voltak vonzóak (persze lehet pont ők illenek hozzám, csak én nem törődöm bele) és a személyiségük nem volt megnyerő (nem volt sem humoruk, nem udvaroltak, vagy ami rosszabb, gusztustalanul viselkedtek), szó szerint undorodtam tőlük, így soha nem lett 1 randinál több (azt is csak a saját lelkiismeretem miatt, hogy ne vádolhassanak azzal, hogy előre ítélkezem, és nem adok esélyt). Vágyom a boldogságra, mit tehetnék ezért? Bánt hogy sok lány, aki pusztán szép, sokkal sikeresebb nálam. És igen, fáj, hogy a virágokat soha nem nekem küldik, nem én vagyok az, akiért a férfiak küzdeni akarnak.

2013. ápr. 18. 14:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Vagy inkább kevesebb a kívánatos lány, mert azért én mondanék egy bátor 50% -ot olyan bottal se piszkálnám kategóriásnak :D

A maradék 50-ből meg kb kevesebb mint 20% az amiben tudok találni olyat ami ténylegesen megfog, 30% meg az a "hát egy rosszabb napomon sok sok sör után.."

2013. ápr. 18. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!