Ha nem lenne nagy orrom, akkor lehetséges, hogy már rég lett volnba barátnőm és sok csajna is bejönnék?
Figyelt kérdés
Egyszer egy csaj, akinél bepróbálkoztam azzal gúnyolt ki, hogy mekkora orrom van és ott nevetett a pofámba, pár éve pedig egy lány nem messze tőlem azt mondta a barátnőjének, hogy helyes srác vagyok csak kár, hogy nagy az orrom. Ezek szerint ennyire sokat tud rondítani egy fiún az orr? Ráadásul nekem nem csak nagy, de fura formája is van.2013. máj. 30. 00:44
11/13 anonim válasza:
Szerintem kizárt, hogy ez az oka. Én voltam már oda olyan srácért, akinek akkora orra volt mint az alkarom, de ez nem számított...:) Szüleimnek is nagy orra van, apumnak is, mégis folyton a csajozós sztorijaival traktál, ha a szülőfalujában járunk, nincs olyan, hogy legalább egy nőt ne látnánk, akit meghúzott fiatalkorában. Azzal szúrhatod el, ha az orrod miatt parázol, tehát közvetetten végülis lehet, hogy az orrod miatt nem jön össze...
12/13 anonim válasza:
Szerintem nem az orroddal van a baj.En a multkoraban randiztan egy voros haju fiuval,ami alapjaraton meg nem is lenbe baj.Na most szegeny fiu olyan aplatlan volt,hogy legszivesebben otthagytam volna az elso fel ora utan.Zsiros ,korpas haj,koszos koromalj,sarga(nem elszinezodott)fogak ani rossz lehelettel parosult.Jah es vmi hatekonyabb dezodort is hasznalhatott volna.Ebbol csak azt szerettem volna kihozni,hogy a fiuknak ez nem tunik fel.A lanyok pedig vannak annyira szemfulesek,hogy ezeket az apro jeleket azzonal eszreveszik.Azt gondolom(de mivel nem tudom hogyan nezel ki mennyire vagy apolt)hogy talan vmi ilyen dolog all a hatterben.Nem akartalak megbantani,es nem akartam rosszat irni de azert elgondolkodtato.
13/13 compactegon válasza:
nézd a pozitív oldalát! ha olyan nagy, még buszni is tudsz vele :) viccet félretéve nem egy lányt ismertem, akinek a nagy orrú f@szik jöttek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!