Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha nem lenne nagy orrom,...

Ha nem lenne nagy orrom, akkor lehetséges, hogy már rég lett volnba barátnőm és sok csajna is bejönnék?

Figyelt kérdés
Egyszer egy csaj, akinél bepróbálkoztam azzal gúnyolt ki, hogy mekkora orrom van és ott nevetett a pofámba, pár éve pedig egy lány nem messze tőlem azt mondta a barátnőjének, hogy helyes srác vagyok csak kár, hogy nagy az orrom. Ezek szerint ennyire sokat tud rondítani egy fiún az orr? Ráadásul nekem nem csak nagy, de fura formája is van.
2013. máj. 30. 00:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem unod még?!
2013. máj. 30. 00:46
 2/13 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem nem az a baj, hogy nagy az orrod, hanem, hogy NINCS PÖCSÖD!
2013. máj. 30. 00:49
 3/13 anonim ***** válasza:
Ez sajnos lehet, hogy így van, mert ebben a mai világban a külsőségek ennyire számítanak.
2013. máj. 30. 00:49
 4/13 Retardált Reptoid ***** válasza:
Probalkozz rinocerosszal, annak tetszeni fox
2013. máj. 30. 00:52
 5/13 anonim ***** válasza:
Pedig örülniük kéne mert a zsidók általában pénzesek.
2013. máj. 30. 00:54
 6/13 anonim ***** válasza:

Barátomnak elég nagy orra van, ráadásul görbe is mert korábban eltört.

Nekem tetszik. :DDD Én szeretem az orrát. :D

Aki egy orr miatt kikosaraz, az annyit is ért...

2013. máj. 30. 01:03
 7/13 anonim ***** válasza:
49%
Pinókió átérezné a problémádat, kedves kérdező, de mivel én nem ő vagyok, így hát baromira nem tudlak sajnálni.
2013. máj. 30. 01:33
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem és a páromnak is nagy orrunk van. Sose vettem észre, hogy emiatt hátrányunk lett volna bármiben :D ráadásul nekem kicsit egyenetlenül is néz ki az orrnyergem, van rajta egy kis pukli.
2013. máj. 30. 07:49
 9/13 anonim ***** válasza:
41%
Nyugi nem ez alapján választanak a csajok! Pinokkió!
2013. máj. 30. 09:07
 10/13 anonim ***** válasza:
Hidd el tökéletesen átérzem a problémád, mert nekem is nagy orrom van, a haverom meg ezzel baszogat, hogy nagy Káááároly orrom van... barátnőm viszont van, aki gyönyörű, és imádom, ő is engem. Azt vettem észre, hogy a nőket nem igazán érdekli ez, aki meg emiatt bunkó, azt le kell köpni...
2013. máj. 30. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!