Miért nem találok olyan lányt, akinek bejönnék külsőre és szeretne velem találkozni, hogy jobban megismerjük egymást? Ezek szerint ennyire számítana a külső a párkeresésben? Más fiúnál is van ilyen amúgy?
Mert kezdem azt érezni, hogy én vagyok a világ legrondább fiúja. :/
De tényleg már kezdek beleőrülni, csinálom a való életben, simán leszólítgatok csajokat meg minden, egy-kettővel időnként egész jól eldumálgatunk, viszont vagy kiderül, hogy van pasija vagy közli, hogy csak haverok lehetünk, vagyis nem vagyok az esete. Ennyire a külsőre mennek a lányok ezek szerint? De az a legnagyobb vicc, hogy ennyi lányból nem igaz, hogy egy sincs, akinek én jönnék be, tudom, hogy csúnya vagyok, de nem hiszem, hogy annyira csúnya lennék, hogy ne lenne csaj, akinek bejönnék itt a környéken is. Mert van olyan csaj, akinek bejöttem, de ő messze élt tőlem. Hát nem igaz, hogy a környéken nincs csaj, akinek bejönnék.
Majd egyszer találkozol az igazival. Csak lehet, hogy nem jó helyen keresed!
Add fel a görcsös barátnőakarást, inkább vedd lazán.
Persze tudom, hogy ez nehéz, de always look the bright side of the life. :)
17 vagyok, ismerkedhetnénk ha gondolod.:)
e-mail: capika12@freemail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!