A netes társkeresőkre tényleg csak lúzer pasik regisztrálnak?
Szerintem is csak lúzerek vannak. Én most töröltem magam pont,mert belefáradtam az egészbe.Telefonszámcsere nélkül az egyik ilyen lúzerrel találkozót beszéltünk volna meg.Kértem, hogy írjon még előtte.Nem írt.Másnap írt, hogy ő ott volt a találka helyszínén,és én milyen átverős vagyok.Mindezt egy 35 éves "férfi".Nemtom mégis mit képzelt, amikor még a telefonszámom se kérte el...Plusz letutizva se lett a találka előtti napon,ugyanis biztos nem volt ideje fellépni.
Amúgy akinek nincs ideje netezni,az hogy akar tartós kapcsolatot? Heti 2-3 tali,meg heti 1 tali szexszel,az csak szexkapcsolat marad.
A "lúzer" szó nem más, mint ennek az idióta világnak a terméke, amely tudatalatti programokat is generálhat, tehát nagyon negatív kifejezés. Ha rajtam múlna, rögtön meg is szüntetném, de bevallom, hogy nagyon irigylem azokat az embereket, akik ezt a szót merészelik használni, mert ez arra enged következtetni, hogy nekik minden jól megy az ismerkedések terén.
Az internet az egy lehetőség, eszköz, amellyel élni, és visszaélni is lehet. Nem az internet tehet arról, hogy hogyan használják! Az ellen már a technika is tehetetlen, hogyha szórakoznak, visszaélnek vele, meg nem is akarnak ismerkedni.
Az pedig, hogy miért keresnek sokan alkalmi kapcsolatot hagyományos társkereső oldalakon, - na ez egy külön téma is lehetne, bár erre én is kíváncsi vagyok egyébként, de azért vannak tippjeim.
Az ismerkedés az egy kétoldalú folyamat, két fél kell hozzá, és ha az egyik nem akarja, akkor arról nem a net tehet, ahogyan fentebb utaltam rá. De az mindenképpen igaz, hogy az interneten még könnyebb hazudni, elhallgatni dolgokat, mint a kinti életben, mert még csak nem is látják egymást az emberek. Ha normálisan, tisztességesen viszonyulnának az emberek ehhez az egészhez, akkor ennek minél előbb a személyes dolgok felé kellene irányulnia, hiszen ez a célja, és ha minden jól alakul, akkor ennek az internetes kapcsolattartási formának meg kell maradnia a kiegészítés szintjén.
Ha valakinek tényleg nincsen ideje az ismerkedésre a sok munka miatt, akkor így tényleg nem működhet ez az egész. Nekem nem az idővel van a problémám, hanem azzal, hogy nincsen lehetőségem rá, mivel félénk, visszahúzódó vagyok; így jobb híján kénytelen vagyok itt próbálkozni. Egyszerűen nem kerülök olyan helyzetbe, hogy lányokkal ismerkedjek. Az pedig, hogy sajnos itt fent sem megy, ez már nem rajtam múlik, még a levelekre is alig válaszolnak.
Én egy társkeresőn ismertem meg egy aranyos sebész rezidenst, pár hónapig együtt is voltunk, csak ő inkább elment külföldre dolgozni én meg támogattam őt ebben, közös megegyezéssel szakítottunk.
Tehát nem csak lúzerek társkeresőznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!