Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek 27 éves korotokra hány kapcsolatotok volt?
Én mikor 17 voltam és abban a hitben éltem, hogy én aztán tuti nem tetszem a lányoknak. Vékony voltam, rossz volt a hajam, bénán öltözködtem, minden órán arról beszélgettünk a sapnokkal, hogy ez meg az hú de jó nő, meg hogy befogom fűzni. Aztán kb soha nem ment oda senki. Aztán egy buliban kis italozás után voltunk egy társasággal, és ott volt egy csaj aki szőke volt vékony és jó csöcse volt és feneke szóval normál esetben csak a duma fojt volna róla. Megkérdeztem a barátnőjét akivel a buliban voltunk, hogy ugyan szingli-e. Szingli volt, én meg gondoltam odamegyek és tudod mit? Volt kedve ismerkedni... Jó, mondjuk elrontottam, mert nagyon nem számítottam rá, hogy igent fog mondani, és nem tudtam 100%osan önmagam adni.
Annak a titka, hogy feltudj szedni egy csajt annyi, hogy oda kell menni és önmagadat adni. Emeld ki amiben jó vagy a belsődben, és tudd magad eladni. Érezze a csaj megtiszteltetésnek, hogy odamentél hozzá, és ne azt érezze, hogy szívességet tesz neked azzal, hogy szóba áll veled.
Sok lány van még rajta kívül, belőled meg csak egy van.
2: Szerinted nem próbáltam még ezt? :D Nem is egyszer, de semmi sem jött össze.
3: Egy kapcsolat még addig talán össze is jöhet. De nagy mázli kellene hozzá. :D
5: Hát te és én annyi mindenben különbözünk, hogy ez nálam nem működne. Az iskolában én számkivetett voltam, sosem voltak barátaim, nem járok bulizni és alkoholt sem iszom. Ja és én dagadt vagyok, örülnék, ha vékony lehetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!