Van egy fiú, életem szerelme Régebben kereste a társaságom. És három hónapja rám se bagózik. Rohadtul jóképű és menő, de én sem vagyok a ranglétra legalján, hanem 3/4-e fölött. Hogyan kelthetném fel újra az érdeklődését? Elmondani nem merem.
Figyelt kérdés
Ja mellesleg egy csomó nálam szebb(valamelyik menőbb) lány rá van akaszkodva.2013. máj. 28. 17:15
2/4 anonim válasza:
1. mert már le is mondtál róla.
2 unta a banánt,hogy mindig ő keresett és nem jutott semmire
3 teljesen feleslegesen foglalkozol már fel,mert nem adtál neki jeleket.Jaa hogy már utólag jó lenne?!...
3/4 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy tényleg unt már, de én is kerestem a társaságát, és nem csak utólag kéne. DE igaz
2013. máj. 29. 15:15
4/4 X0X válasza:
Tűnj ki valamiben...Pl, ha régebben oda se bagóztál amikor tepert utánad, most szimplán ne te akarj görcsösen teperni, hanem "szép csendben" keltsd fel az érdeklődését. Pl öltözz csinosan (ne rosszlányosan), legyél "jó fej", kedves, megértő. Amolyan jó csaj. Ha akar még valamit, akkor hidd el fog kezdeményezni. Ha nem...akkor meg elkéstél, akkor lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!