Mit tegyek, hogy újra bejöjjek neki?
Figyelt kérdés
Van egy srác akinek nagyon tetszettem,(hazakísért,bókolt,mindig velem lógott)de egy idő után meguntam,és csak hogy leakadjon rólam,kitaláltam neki egy csajt,aki szerelmes belé.(ő teljesen bevette)és mikor elmondtam neki,h becsaptam,kiborult,meg most nem bír.De nekem egyre jobban tetszik!Mit csináljak,hogy megint bejöjjek neki?Ja és ha kritizálnátok,tudom,hogy elszúrtam.2013. máj. 27. 11:37
1/3 anonim válasza:
Nehéz kérdés.
A nagyon őszinte bocsánatkérést tudnám javasolni, utána esetleg elmondani neki, hogy miért csináltad.
Aztán vagy megbocsájt (idővel), vagy nem.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. máj. 27. 19:14
3/3 anonim válasza:
Egyébként tetszeni biztos tetszel neki, hiszen az nem múlik el, csak valószínűleg csalódott benned. Szóval kitartás! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!