Holnap megpróbáljam újra? (lent)
Figyelt kérdés
18/F vagyok, van egy lány az osztályomban aki nagyon tetszik, kb. fél éve megkérdeztem hogy mi lenne ha több lenne köztünk. Azt mondta most egy másik pasiért küzd. Azóta tudom hogy nem lett köztük semmi. Pár hete újra elkezdtünk sokat beszélgetni. Ő is oda és akkor jár edzeni, amikor én. Azthiszem 2 hete mikor jött be, felémkanyarodott és megpuszilta az arcom. Holnap megyek edzeni, és ő is ott lesz. Szerintetek kicsit próbálkozzak? Vagy mit javasoltok, hogy vegye a lapot, de ne nagyon nyomuljak?2013. máj. 21. 19:14
1/4 Vizéli László válasza:
Holnap nyomj te neki 1 puszit edzésen :D
2/4 anonim válasza:
mosolyogj sokat rá, és szerintem is aranyos lenne ha adnál neki egy puszit :D támogatom az elsőt!
3/4 A kérdező kommentje:
Akkor 1 puszi és sok mosoly, köszönöm a válaszokat c:
2013. máj. 21. 20:03
4/4 anonim válasza:
de ne annyi legyen a mosolyból,hogy a végén eröltetett legyen,és kínosan érezze magát!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!