Lányok! Külsőre milyennek láttok?
Kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy mit gondoltok rólam a kép alapján: [link]
23 éves vagyok, nem igazán volt még barátnőm, bár volt jó pár randim eddig, viszont nem vagyok egy túlzottan társasági ember.
Nekem nem vagy az esetem, de az égvilágon semmi baj sincs veled, sőt, szerintem nagyon is sok csajnak bejössz (válaszadók között is volt néhány). Szerintem némi önbizalmat kéne magadra szedned, és minden rendben lesz!!! :)
20/L
Abszolút semmi baj nincs veled, sőt!! ;)
22 N
tegnap 18:33
jó nagy ku..va lehetsz..
Ha Te vagy a fotókon, akkor aggodalomra nincsen ok. De szerintem is idősebbnek nézel ki. Szerintem ez a bajusz nem kellene...olyan...furává tesz, nem illik hozzád :) Ez az én véleményem...van, akinél férfias egy ilyen szőrzet, de ebben az esetben az arcod vonala adja meg a karakterikus vonást, nem a "bajusz".
Amúgy lehet, a kisugárzásod miatt, vagy a "nincsen társaságom" miatt nem jönnek Veled össze a csajok...Légy egy kicsit "lazább" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!