Lányok! Külsőre milyennek láttok?
Kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy mit gondoltok rólam a kép alapján: [link]
23 éves vagyok, nem igazán volt még barátnőm, bár volt jó pár randim eddig, viszont nem vagyok egy túlzottan társasági ember.
Azért bírom amikor már egy ilyen emberre is azt mondják, hogy "átlagon aluli". Szabályos az arca, nem igénytelen, nem túlsúlyos, férfiasak a vonásai. De "átlagon aluli". Már nem azért, utolsó, de linkelnél ide egy képet egy pasiról, aki szerinted átlagos?
Amúgy csináltak egy amerikai társkeresőn egy felmérést, hogy a nők hogyan értékelik a férfiak képeit, illetve viszont. Az jött ki, hogy a férfiak szerint a nők között több a csinos, mint az átlagon aluli, míg a nők szerint a FÉRFIAK 80%-a ÁTLAGON ALULI. A nők fejében az átlagos külsejű férfi az átlagos filmszínész külsőt takarja.
Szerintem meg ne ítéljetek pár hozzászólás alapján egyik irányba se. Mindenki mindenkit máshogy lát.... mások a zsánerek....
Ez átlagos, teszem azt, de az átlagos bőven jó. Ehhez már csak egy jó személyiség kell és ott az ász....
Szerintem teljesen jó, hogy kinézel. Helyes is vagy, szimpi is. Én se gondolnám, hogy nem volt még barátnőd.
19/L
Természetesen, itt a GYIKen mindenki gyönyörű arcú, tökéletes alakú, fantasztikus kisugárzású, erkölcsös, művelt, intelligens és lepedőakrobata ;)
Iróniát félretéve: szerintem nagyon is helyes vagy :)
23L
Szerintem meg kifejezetten jóképű srác, pedig én aztán finnyás vagyok. :D
De komolyan, nekem nagyon tetszel, én még ismerkednék is veled. :D
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!